Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karmienie piersią lub mm a alergia

Polecane posty

Gość gość

Czytając to forum i nie tylko, rzuca mi się w oczy ciekawa zależność, mianowicie dzieci karmione mlekiem modyfikowanym są baaardzo często dziećmi z alergią. Czy to nie zastanawiające??? Zauważacie to?

Gość gość
A mnie sie wydaje na odwrót, mama jogurt zje i juz dziecko wysypane i lekarz każe nabiał odstawiać

Gość gość
nie wiem jak jest, bo tutaj jest tylko mały odsetek mam. Moja koleżanka karmiła piersią, między dziećmi 2 tygodnie i w tym samym czasie skaza białkowa, a ja karmiłam mm. Jak dla mnie zależności nie ma-tj są dzieci kolkowe i bezkolkowe, mój syn miał mega kolki, a moja mama opowiadała, że ze mną mieli 10000 razy gorzej a byłam na piersi. Porównując mnie i syna bardziej skłoniłabym się ku genetyce niż zależności kp czy mm

Gość gość
Karmię piersią już prawie 2 lata, nie wiem co to alergia, kolki, a nawet ulewania. Nigdy nie odbijałam syna, bo nie musiałam. Przypadek? Może

Gość gość
starsza córka karmiona mm ma alergię pokarmową i wziewną młodsza karmiona moim mlekiem na chwilę obecną ( Ma 12 m-cy) nie ma objawów alergii

Gość gość
karmiłam piersią 10 m-cy, ostra dieta a ulewanie i kolki na porządku dziennym, potem było już lepiej ale nadal wrażliwy. mleka nie mogłam nawet powąchac...