Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adnan Bakir Dawidowicz

współcześni polscy faszyści a miłość do ojczyzny

Polecane posty

Gość Adnan Bakir Dawidowicz

zwani dla niepoznaki "prawdziwymi Polakami" lub "Polakami - katolikami" chcą zamknąć wszystkich w klatce tzw. polskości, która jest pustką. Tak, polskość to totalna pustka nie licząc apoteozy masakry narodowej, a tą to ja mam akurat w tyle. Faszyści boją się, że Polacy się rozpuszczą w UE i dlatego chcą nas zapuszkować w polskości totalnej. Mamy być niewolnikami Kościoła i mięsem armatnim "patriotów". I nic nam innego polskość ta nie oferuje.

Gość gość
10/10 :D

Gość Nati przerażona
no niestety kolego, faszyzm to drugie imie Katolikow! Młodziez wszechpolska... ile złego się dzieje, chcą nas ograniczyc umysłowo, niestety Polska ma potencjał na bycie osłem, więc co poradzić... ludzie głupi, to łatwo się nimi steruje. Zachód dał nam tyle, że powinnismy być wdzięczni, a dzisiejszy Polak - iPhone'a kupi, lapka - kupi, Tv wypasione - kupi, ALE ZACHOD JEST ZLY I TECHNOLOGIA TEZ! Polska to kraj nienawisci, nie ma tu miejsca na pokoj, dobro, szacunek, pomoc, rozwoj, jest tylko jedna wielka dewaluacja.:(

Gość jjhouhuio
polofaszyzm jest równie denny jak dico polo. Cała polska kultura jest nędzna i płytka za wyjątkiem wyjątków.

Gość Anecia de Pollo
największymi Polakami są kibole i dlatego mam Polaków tam gdzie słońce nie dociera

Gość gość
załóż jarmułkę i biegusiem do palikota po dalsze wskazówki jak podjudzać żydku

Gość gość
Nie jestem faszystą ani kibolem ale Polskę kocham miłością czystą i bezgraniczną . Szkoda tylko że ona coraz częściej przejmuje w tym związku rolę dominującego samca i uprawia ze mną seks analny .

Gość gość
wypad judząca lewacka gnido :O