Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KIELCE TO FAJNE MIASTO

Polecane posty

Gość gość

duzo zieleni, dookoła wioski, spokojnie, zielono, miasto nie za duze ani nie za małe, sa kluby itd super.

Gość gość
No :) trzeci rok jestem w Kielcach, takie niby drobne różnice a dużo fajniej. Zamieszkam tu, tu mi się podoba. Fajne miasto. Wszystko jest. I do lasu w mieście można iść, na narty jest gdzie. Kluby fajne miasto ani za duże ani za małe a rozległe. Miasto w lesie w górach. Ludzie spoko. Jacyś tacy trochę inni, praktyczni, pracowici i kulturalni i jakoś tak czarny w ubraniach lubią, chyba tego nawet niezauważają, to ani plus ani minus a taka cecha. Nawet policja jest fajna :D I tu non stop coś robią. :) Zostanę Kielczanką i też będę na Lubawskiego głosować :classic_cool:

Gość gość
w kielcach mieszka milosc mego zycia - ewunia :)

Gość gość
To fakt, ludzie są trochę inni i to robi dużą różnicę. Mój mąż ma firmę budowlaną, żelbety robią i zbrojarzy tylko z kieleckiego zatrudnia bo są najlepsi a zabawni są bo wszyscy z okolic Kielc a spytać ich skąd są to powiedzą, że z Kielc trzeba w dowodzie sprawdzić i okazuje się że to "z Kielc" jest jakieś trzydzieści kilometrów od Kielc :D To tam Stolica mentalnie, byłam, fajne miasto. Nigdy nie zapomnę absurdalnej sytułacji jaką miałam jadąc w to lato. To chyba Paderewskiego ulica tuż za rondem, nagle samochód przede mną się zatrzymuje z przeciwka też, ludzi na chodnikach masę a tu co? Dzika kaczka z pisklakami sobie przez ulicę przechodzi do parku! :D K***a dosłownie! Przeszła i ruch ruszył jakby nigdy nic, nikt się nawet nie zdziwił! Mnie zatkało, dzika kaczka z pisklakami w środku miasta w niedozwolonym miejscu wśród tłumu ludzi pisklaki przeprowadza to ruch staje, przejdą to jedzie się dalej. Szczena w dół :D Urocze i niesamowite :)

Gość gość
a najbardziej niesamowita jest ewunia:)

Gość gość
Kielce i okolice broniły Wersteplatte :classic_cool: To byli żołnierze pułku piechoty Ziemi Kieleckiej