Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_małego_murzynka

Jak znaleść ojca dla mojego dziecka

Polecane posty

Gość gość
gość Na czym to szanowanie polega? Na tym, że nie zostałaś zapłodniona? To gratuluję. Haha, pewnie sama popuszczałaś szpary i wpadłaś, też gratuluję. Wyobraź sobie że szanowanie to nie rozkładanie nóg przed pierwszym lepszym. Myślenie przy wybieraniu sobie partnerów, ja jeśli decydowałam się już na seks z facetem (moim, nie z przypadku) to nie bałam się co się stanie jeśli bym zaszła, bo nie byli takimi typami którzy by mnie zostawili po tym albo kazali zabieg zrobić. I jeśli wpadłabym z którymkolwiek to nie byłoby tragedii i pisania w necie że mnie nie chcą faceci bo mam bachora strzelonego przez kogoś. Z murzynem bym nie spała, brzydzę się, i mam pełne prawo, nie spałabym z nikim z innej razy niż caucasian white, i też mam do tego prawo. A przede wszystkim jak się nie jest gotowym na dziecko to albo się seksu nie uprawia, albo się przy seksie myśli i zabezpiecza. To samo się tyczy facetów, szanowanie się polega na tym że nie wkłada w każdą dostępną i chętną dziurę.

Gość gość
ale co ty szukasz niewolnika ktory przygarnie obce dziecko i bedzie utrzymywal? skoro wczesniej nie myslalas, to teraz pomysl i idz do pracy. jestes w moim wieku ale dosyc szybko sobie zycie spieprzylas.

Gość gość
Widzisz tylko trafianie na kretynów trwa od 1,5 roku i mam psychicznie dość, momentami wolę być sama. A tym bardziej nie mam ochoty sypiać z takimi, żeby moje przyszłe dzieci nie miały genów od idiotów. Jak zmienić środowisko? Mam tu mieszkanie, przyjaciół, rodzinę, pracę, nie wyjadę na wyspy żeby faceta szukać ;) Ciężko jest. Kraków niby pełen wolnych facetów, ale większość to albo jakieś porażki intelektualne, albo zdesperowani maniacy, ani jeden typ ani drugi mi nie odpowiada, studenci za młodzi są, nie chcę się bawić w matkę dla nikogo ani wychowywać.

Gość Ale to już było
Autorko tutaj nie znjdziesz zrozumienia.To średniowiecze, gdyby mogli spalili by Cie na stosie! Wyjedz z Polski, podejmij pracę, o ojcu dla swego dziecko raczej zapomnij.Mężczyzni nie chca kobiety z przychówkiem.Szkoda że poszłaś do łóżka z czarnym, teraz masz przechlapane na zawsze.

Gość gość
do tej co trafia na kretynow; moze sama jestes nielepsza i takich tez masz znajomych m, skoro same łajzy do Ciebie się złaża.

Gość gość
Kłóciłabym się, i ja i znajomi w porządku i zaprzeczenie kretynów, nie tylko ze względu na obycie i wykształcenie, ale po prostu normalni ludzie jesteśmy, bez odchyłów w żadną stronę.

Gość gość
Puściłaś się z czarnym to płacz.

Gość asdddfddd
Z czarnym dzieckiem to nawet na zachodzie nie znajdziesz fajnego faceta. Jedyne na co możesz liczyć to czarni imigranci najprawdopodobniej nielegalni, i z pracą w szarej strefie. Normalny Anglik, z wykształceniem i pracą nie spojrzy na jakąś Polkę z czarnym bachorem, i to jeszcze bez obywatelstwa i wykształcenia. A jak robisz za jakąś kelnerkę czy na zmywaku w UK to już totalna lipa.

Gość gość
Przecież nawet taki czarny z praca na czarno nie bedzie jej chcial, nie bedzie na cudzego bachora robil, w******* zaplodni, zostawi, i bedzie miec dwa bambo w domu

Gość ggggggg1
glupi podszyw. Pamietaj , ze jesli kogos kochamy, ale takze dzieje sie to w przypadku naszych przyjaciol , czy tez kolegow z pracy to wtedy nie rozrozniamy koloru skory, nie pamietamy o tym , ze ktos ma inny. Ty napisales juz w tytule

Gość gość
Hehehehe, materac byle smolucha, z bękartem smoluchowym oczekuje ... czego??? Białego ojca dla swojego pomiotu?? Przecież takiej szmaty z przychówkiem nawet czarnuch nie chciał.

Gość flippppppppp
następna k**rwa jak anna4626 . wypir****alaj

Gość gość
Czy wiekszosc z was zwariowala? Oficjalnie w Polsce jest 98% tzw, Katolikow, z tego co zrozumialam miloserdzie jest czescia Waszej wiary,,,a jak na razie widze zajadliwosc i nienawisc do drugiego czlowieka...Jak tak mozna? Dziewczyna jest mloda, popelnila blad...zdaz sie... Do autorki...uszy do gory zycie jest pelne niespodzianek!

Gość to je ja
niektórzy czytają a nie myślą co czytają..dziewczyna wyrażnie napisała ze na synka ma alimenty,dlaczego jesteście tacy okrutni? każdy ma prawo się zakochać a myślicie że biali to tacy wspaniali i odpowiedzialni ojcowie....porażka co tutaj wypisuja masz szanse na normalny związek tylko poczekaj aż przyjdzie ten odpowiedni,życze powodzenia i cierpliwości

Gość gość
Tak, oczywiście, już widzę oczyma wyobraźni te kolejki porządnych mężczyzn pod jej drzwiami, zwłaszcza że ma czarne dziecko i po sposobie wypowiedzi widać że tępa jak but z lewej nogi ~~ znaleŚć ojca dla dziecka. Ona się nie chce zakochać, tylko znaleźć ojca, nie widzicie w tytule tego nawet??

Gość gość
zwykle prowo ,a wy sie jaracie,ZENADA

Gość gość
Nawet jeśli prowo, to przerażające widzieć ile tu kobiet dla których zrobienie sobie dziecka z murzynem jest super sprawą, bo każdy zasługuje na szczęście :o