Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiece zabawy Czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 36 lat, od roku jestem z 23 letnią dziewczyną, jest studentką, mieszka u mnie. Mówi, że mnie kocha, ja też ją kocham i myślę o stałym związku (ślub, dzieci, jak skończy studia i znajdzie prace). Ja ciężko haruję i często jestem zmęczony, nie zawsze mam siłę wszędzie z nią chodzić. Ona ma wielu znajomych, koleżanek ze studiów itd., z którymi się spotyka. Wczoraj podobno wróciła z zagranicy jedna z jej kumpelek i razem z dziewczynami postanowiły zrobić jej niespodziankę w mieszkaniu u jednej ze znajomych. Nie miałem siły tam iść bo pracowałem do późna, zresztą nie czułbym się tam komfortowo, prawie same dziewczyny i kilku chłopaków jej koleżanek (wszyscy jej rówieśnicy, tak zapewniała). Do tej pory nic nie budziło moich wątpliwości, aż do dzisiaj. Jestem zmieszany i nie wiem co myśleć. Otóż wróciła nad ranem, tuż przed piątą. A właściwie to odwiozła ją jedna koleżanka, bo moja dziewczyna była tak pijana, że nie była w stanie prowadzić mojego samochodu, którym pojechała (nigdy wcześniej się tak nie upijała). Nie potrafiła nawet sama sie rozebrać. Pomogłem jej i wtedy oblał mnie zimny pot. Zamiast własnej damskiej bielizny, miała na sobie MĘSKIE BOKSERKI :o i to nie takie nowe ze skepu, tylko noszone (to widać, były co najmniej po kilku praniach i nie wyglądały zbyt świeżo) :( Teraz jeszcze śpi. Nie wiem co o tym myśleć. Z natury jest wybuchowa i łatwo się obraża. Boję się wręcz z nią o tym rozmawiać. Czy wy dziewczyny macie jakieś zabawy, czy to normalne? Czy raczej powinienem obawiać się najgorszego. W sumie to zależy mi na niej, chociaż to dopiero rok odkąd jesteśmy i mieszkamy razem. Co powinienem w tej sytuacji zrobić, jak postąpić. Proszę o radę!

Gość gość
nawet jak to byla jakas zabawa to chyba nie sadzisz, ze to byly bokserki, ktorejs z kolezanek? ktorys facet musial je zdjac :D gorzej jak on sie obudzi w damskiej bieliznie

Gość gość
Tak jest, jak ogląda się za g ó w n i a r a m i.

Gość gość
Na moje to koleżanki ja spiły i zrobiły jej numer... albo grali w cos i zadaniem było założenie meskiej bielizny błeee

Gość gość
czyjejś bielizny i to męskiej? naprawdę durna zabawa...

Gość magareta
co za durny tłuk z Ciebie

Gość gość
impreza się udała no sex równierz

Gość gość
Tak dziewczyny maja takie zabawy jak bylam studentka to nie takie jaja odwalalysmy ,aczkolwiek na Twoim miejscu zazadalabym wyjasnien ,a na przyszlosc moze staraj sie chodzic z nia na Imprezy ;)

Gość gość
te dziewczyny byle z kim idą do łóżka

Gość gość
Taka różnica wieku i Ty się dziwisz... wiadomo, że szaleje..młoda jest.

Gość gość
dokladnie