Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaimloda

czy mozliwe ze jestem w ciazy potrzebuje wsparcia

Polecane posty

Gość zmartwionaimloda

Ostatni moj stosunek był na początku października, bez gumki,wytrysk poza pochwą, okres mam nieregularny, czasami potrafię nie mieć pół roku, od października nie mam okresu, chociaż w połowie tamtego tygodnia miałam krwawienie, takie zwykłe jak podczas okresu, ale tylko jeden dzień, żadnych objawów ciąży, ale jednak się boję, bo jestem za młoda na ciążę i w dodatku już nie jestem z tamtym chłopakiem. Czy przez te krwawienie mogę mieć pewność że nie jestem w ciąży?

Gość gość
a do gina masz 5 tysięcy kilometrów wołem? Czemu nie byłaś u lekarza coś zrobić z tym nieregularnym krwawieniem? To chyba niezbyt rozważne?

Gość gość
Zrób test ciążowy, minęło tyle czasu,że będzie w 100 proc wiarygodny. Myślę, że nie jesteś w ciąży.Ale zrób ten test.Od konca października minęło sporo więc test pokaże ciążę lub jej brak

Gość gość
sam tytuł pytania , w*****a od razu nauczcie sie seksic do k***** nędzy ! a nie p*********e sie , a potem jezu czy jestem w ciąży !

Gość gość
był seks bez zabezpieczenia- co jest totalna głupotą jeśli się ciąży nie planuje- nie masz miesiączki do tej pory, więc powiedz na co czekasz ze zrobieniem testu bądź wizytą u lekarza???