Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc_abc

Panowie Wasze fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość abc_abc

Tylko takie do zrealizowania, a nie np.seks z aktorką ;)

Gość gość
abc_abc a twoje fantazje?

Gość gość X
a seks z aktorką to jest nie do zrealizowania?

Gość abc_abc
no raczej mało realne, że się komuś uda z aktorką, którą sobie wypatrzył na filmie jako ideał kobiety ;p

Gość gość
abc_abc k czy m ?

Gość abc_abc
kobieta rzecz jasna

Gość gość
a w jakim wieku?

Gość abc_abc
ok.30 :) po co ci wiek? ;p

Gość gość
tak z ciekawosc***pytasz o te fantazje bo chcesz cos wyprobowac?

Gość abc_abc
poprostu w necie ludzie bardziej otwarcie się wypowiadają :)

Gość gość
a masz ochote popisac na priv?

Gość abc_abc
mam wrażenie, ze szukamy dwóch innych rzeczy - ty napalonej panny na łatwy seks, a ja poprostu wymiany poglądów na forum, nie mam ochoty na privie gadać

Gość TicTacx3
Pytasz o nasze fantazje ;) Moja to seks z dominującą kobieta. Chciałbym żeby usiadła mi na twarzy i zmyslowo ruszala c**ka i tyleczkiem, a ja przy tym pieścił bym ja językiem. A moja druga fantazja jest seks przy ścianie.. Trzymam dziewczynę za biodra albo za posladki, ona opłata mnie nogami, rece trzyma na mojej szyi, a ja ja caluje i kocham się z nią jednocześnie ;)

Gość abc_abc
myślę,że fantazje w miare proste do zrealizowania - co stoi na przeszkodzie w realizacji?

Gość TicTacx3
Do tej pierwszej fantazji to nie wiem czy wszystkie kobiety na coś takiego by się zgodziły :) Przeszkoda jest to, ze nie mam dziewczyny..

Gość eReN
mam 30 lat i chciałbym spróbować z dwoma kobietami 50+ "seks pod tytułem pissing".. dotychczas spróbowałem tylko z jedną..

Gość abc_abc
Ok, to,że nie masz kobity, to jest jakiś problem - sam ze sobą tego nie zrobisz. Ale dużo kobiet lubi minetkę, więc cóż to za problem usiąć facetowi na twarzy,żeby ten sobie do woli wylizał. ;) To trochę jak przy 69, tylko, że jednostronnie ;)

Gość abc_abc
eReN pewnie pissing pewnie nie będzie tak trudno, gorzej z wiekiem i z ilością ;)

Gość TicTacx3
Pissing też się wydaje ciekawy, ale z zachowaniem higieny i najlepiej w łazience tak się bawić :D z 50+ to trochę brzmi niesmacznie, ale kto co lubi :)

Gość gość
Przywiaxac moja pania zimna rybe do kaloryfera zakneblowac i na jej oczach robic jakas laske ktora na prawde to lubi zeby sie moja dowiedziala ze czasem trzeba ryszyc dupa dla faceta a nie wypiac i czekac .

Gość gość
ok-to ja cos napisze:ide do kolezanki,bardzo seksownej,pieknej dziewczyny.Witamy sie,zaprazsa zebym usiadl-jak zwykle.Nastepnie po kawie ppodaje lampke wina,pozniej druga i wtem do pokoju wchodzi druga dziewczyna-jej kolezanka.Przedstawiamy sie sobie i moja kolezanka mowi dosc stanowczym tonem zebym sie rozebral.Mysle ze to zart ale ona sama zaczyna mnie rozbierac.Gdy juz stoje nago otrzymuje uderzenie dlonia w jadra i czuje drugie z tylu.Odwracam sie a jej kolezanka z usmiechem na ustach uderza mnie po raz drugi a moja kolezanka po raz nastepny z tylu.Wkrotce przeradza sie to w kopniaki z przodu a jadra i z tylu.Nie za mocne ale takie ze czuje leciutki bol jader.Czuje jak moje jadra lataja na rozne strony po tych ciosach.Trwa to chyba z 15-20 minut i kopniaki naprzemian z uderzeniami w moje jadra sa intensywne.Penis mi staje i jest bardzo sztywny.Wtem kolezanka-ta seksowna i piekna podchodzi do mnie z przodu i chwyta moja jadra w dlon mocno sciskajac.Trzyma tak kilka minut az z penisa leci niesamowita ilosc spermy.Ta druga z tylu stanela z przodu i patrzy czakajac na cso.Gdy sperma pulsujac leci juz jakis czas z penisa-kolezanka puszcza jadra- a ta druga kopie w nie kilka razy seria.Niesamowity wytrysk.To bym chcial przezyc.

Gość abc_abc
A Ty o nią potrafisz zadbać? Mówiłeś jej co być chciał, żeby zrobiła w seksie? Ta Twoja fantazja, to już tak trochę podszyta sadystyczną wizją zemsty ;)

Gość abc_abc
Kopanie po jadrach, to jak dla mnie trochę hardcore :/ Kiedy i pod wpływem czego pojawiła Ci się jakaś fantazja? Pewnie znalazła by się jakaś domina, która by się zgodziła na coś takiego. ;)

Gość gość
z domina za kase to nie jest absolutnie to.Sam nie wiem kiedy sie to pojawilo.Nie chodzi tu o hardcore-a o taka zabawe z wyczuciem-wierz mi ze taki lekki bol jader wplywa stymulujaco na orgazm.Nie musisz mi nawet dotykac penisa i dochodzi po czyms takim do orgazmu w sposob jaki opisalem.Tu odgrywa role dominacja kobiety-napewno.Takze jej wladza nade mna z powodu mojego czulego miejsca.Jest to naprawde dla m,nie podniecajace.Pisze to jako fakt bo kiedys cos podobnego mialem okazje przezyc.To co tu napisalem jest jakby rozwinieciem tamtego.

Gość gość
Mysle po zastanowieniu ze ma to zwiazek z tym ze bardzo lubie CFNM.Wtedy pomyslalem sobie ze dobrze by bylo isc krok dalej i sprobowac balbusting'u.Spodobalo mi sie.Uwazam ze jest to krok dalej od CFNM-chyba tak to bylo.

Jestem dość ograniczony w fantazjowaniu, niestety :( Jak mam jakieś fantazje, to dotyczą one koleżanek z pracy, przypadkowych kobiet, które codziennie widzę. Są tak namacalne i zarazem niedostępne. Zastanawiam się jak lubią.... i wtedy wyobrażam sobie różne scenariusze, jakby to wyglądało.

Gość gość
chciałbym wylizać pachy kobiety i zrobić jej głębokie gardło kutaem

Gość gość
pieszczoty stóp niezłej laski bez prawa czegokolwiek więcej

Gość Wmd
Dwie lezbijki jedna dojrzała czterdziestka np. Mama i młodziutka piętnastka np. córeczka. Lubie takie sceny zwłaszcza jak mama zdominuje córke! Nie wytrzymam długo zaraz sie spuszczam przy takich pieszczotach!

Mi do głowy przychodzą od czasu do czas myśli o seksie w jakimś publicznym miejscu, a może nawet nie publicznym, ale takim nie oczywistym. Z dreszczykiem. Ja jej wkładam rękę pod spódnicę (albo między uda w spodniach), ona rozpina mi rozporek i bierze go do ust...Potem akcja od tyłu (ona oparta o ścianę np toalety, albo o drzewo) i na końcu spuszczam się jej na tyłeczek, albo...gdzie indziej, w sumie to mogę i skończyć w środku :) Czyli jednym słowem szybki seks ale z dreszczykiem.