Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tani pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość gość

sama sobie wybrałam taki i podoba mi się dużo bardziej niż jakieś drogie wymyślane. A za zaoszczędzoną kasę mieliśmy inne przyjemności

Gość gość
No to dobrze, ale jak innym się podobają drogie to też dobrze.

Gość gość
narzeczony koleżanki musiał się zapożyczać bo powiedziała że nie przyjmie inaczej

Gość gość
No to musiała mieć mega drogi bo na taki w normalnej cenie ok. 1000zł to się zarabiając normalnie, acz nie dużo czyli 1600-1800 odkłada ok. pół roku, no max rok

Gość gość
dokładnie

Gość gość
mój był za 70 zł. Śliczny, delikatny i podoba mi się bardzo. No koleżanki jest drobi duży bardzo niewygodny i ciężki

Gość gość
Odwieczna dyskusja na kafe: czy lepszy tani czy drogi. Zaraz sie beda "skromnisie" przekrzykiwaly jedna z druga, ktora ma tanszy.

Gość gość
czyli co, teraz bedziecie ukazywac wyzszosc tanich pierscionkow nad drozszymi? podoba ci sie tani - super, ale jak komus podoba sie drozszy to czemu ma z niego rezygnowac? poza tym drogi nie zawsze musi oznaczac cos wymyslnego, zazwyczaj te drozsze sa robione po prostu z trwalszych, bardziej szlachetnych materialow i tyle mozna dostac drogi pierscionek i miec tez inne przyjemnosci, nie trzeba z czegos rezygnowac

Gość Illiaa
Kwestia gustu. Ja kiedyś nosiłam dużo srebrnej biżuterii i była tania, za 70zł jak mówisz. Ale ostatnio nie noszę prawie wcale biżuterii, a to, co mi się podoba, to naturalne PRZEJRZYSTE szmaragdy. A tego za 70zł nie dostaniesz - bo raz cena kamienia, a 2 ich się nie oprawia w srebro

Gość gość
trzeba jakoś sobie i innym wytłumaczyć,że się wzięło gołodupca na narzeczonego - bo żaden z kasą się nie trafił!

Gość kuczorek
drogie, nie znaczy wymyślane. Po prostu mają cenny kamień i lepszej próby złoto. Ale jeśłi Ty nie chciałaś drogiego tylko taki za 70zł to wszystko gra. Tylko tak sie zastanawiam...Jak może wyglądac pierscionek za 70zł???? Nie widziałam takiego taniego, serio:)

Gość gość
jejku myslalam z tytulu ze przynajmniej masz rozum i panarzekasz! ja to nawet bez zareczyn wymagan diamenty za kilka tysiecy dolarow minimum a na inne przyjemnosci tez starczy ale pewnie po kryjomu zalujesz dlatego piszesz te bzdury czekasz na slowko ze dobrzezrobilas 🌼 aaah filmik taki piekny filmik tralala no no wlasnie no www.youtube.com/watch?v=H3VsYINcR2I

Gość sukawrdena
lalunia nie pierdziel ze nie widziałąs pierscionka za 70 zł, bo na pewno chodzisz po rossmanach czy róznych takich sieciówkach mozna znalezc pierscienie w takich cenach z cyrkoniami. A co do autorki, to w pierscionku zareczynowym chodzi o to , zeby był brylancik, bo to tak sie mowi, ze "trwałą miłosc " poza tym męzczyzna powinien kobiecie dac owy pierscionek z brylantem chociazby z szacunku . no ja sobie nie wyobrazam zeby mi moj kupił jakas tandete z gumy do zucia. a jesli chłopak nie ma pieniedzy to powinien sie wstrzymac z kupnem , odłozyc i kupic cos za 3 krotna swoja pensje, tak to sie robi . chyba masz mało lat i nie znasz jeszcze zycia i jego zasad

Gość gość
Tez slyszalam ze pierscionek zareczynowy powinien kosztowac 3krotnosc pensji.. :D to nie wiem co bym miala teraz na palcu :))). Powiem Wam tak - moj Luby ogladal pierscionki po 13 - 15 tys. i Jemu sie podobaly - mi niestety nie. Poza tym balabym sie nosic. Wybralam sobie taki piekny za 3 tys od Impressimo, szukalam kilka tygodni i taki tez dostalam. Jakby nie bylo nas stac to nosilabym skromniejszy i tyle. Ja myslalam ze temat zalozyl jakis chlopak i poszukuje porady tanich pierscionkow :)

Gość kuczorek
no nie, nie widziałam pierscionka za 70zł!! Nie wiedziałam, ze w Rossamnie można pierscionke kupić :) W temacie kosmetyków i sieciówek to raczej do Douglasa chodze- też tam nie widziałam pierscionków :) Ostatnio kupowałam kolczyki u jubilera i taki, ładny najtańszy pierscionke jaki widziałam kosztował 500zł. Uważam, ze pierscionke zaręczynowy powinien trafić w gust narzeczonej i być trwały. A nie wiem, jaki materiał można włożyć do pierscionka za 70zł....

Gość gość
Za 70zł to może być srebrny z cyrkonią, tani, na Allegro - albo uzywany. I tyle

Gość gość
Strasznie jestescie strachliwe, ze sie pierscionek boicie nosic. Zgadzam sie z opinia, ze te zachwalajace "malutkie i skromniutkie" tak po prostu tlumacza narzeczonego-golodupca. Gdyby dostaly drozszy to by kolezankom oczy wydrapaly chwalac sie i obnoszac z nim.

niektórzy lubią na wszystkim oszczędzać i na zdrowie, może kiedyś na dobre im to wyjdzie. Tylko po co o tym temat?

Gość gość
no oczywiscie delikatny...pewnie za taka cene zwyklej blahy nie oplaca sie producentow za duzo wlozyc ha ha ha ha

Gość Mi tez sie kiedys podobaly bar
dziej srebrne niz zlote, ale czemu ktos nie mialby lubic zlota? Na zareczyny chcialabym dostac cos na co nie moge sobie pozwolic

Gość gość
a co ma ilość karatów do trwałości związku? Moja mama nie dostała wcale 30 lat jest z tatą i oboje są szczęśliwi wciąż świata nie widzą poza sobą. Ja wybrałam sobie tani ale za to dostałam jeszcze drobiazg na który zbierałam od dłuższego czasu no i wyjazd do zakopanego

Gość gość
Nie byłabym z kimś kto chce dać mi pierścionek zaręczynowy poniżej 7 000 zł

Gość gość
to nie bądź ja jestem zadowolona bardzo i ważne jest że się kochamy i jest nam dobrze