Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada234444

Kiedy mogę uprawiać sex bez dodatkowych zabezpieczeń

Polecane posty

Gość Ada234444

Mam 21 lat i od 2 lat biorę tabletki antykoncepcyjne ATYWIA ze względu na moją cerę. Przechodząc do sedna sprawy. Po ilu tabletkach mogę współżyć z moim partnerem tak aby mógł we mnie skończyć? To nasz 2 sex . Wtedy uprawialiśmy stosunek przerywany. Proszę o konkretne i normalne odpowiedzi. oczko.gif

Gość gość
nawet juz teraz ;)

A dlaczego nie przeczytasz ulotki? To boli? Jesteś chroniona od pierwszej tabletki, czyli od 2 lat stosujesz antykoncepcje.

Gość gość
bez dodatkowych zabezpieczeń po ślubie bo sex przedślubny sprowadza cierpienie np miłość zamienia się w nienawiść myślicie ze bóg specjalnie zabronił sexu jest to ochrona przed cierpieniem

Gość gość
niestety ale ja tego prawa nie wymyśliłem Często niewyznawane przy spowiedzi, przyjmowane świętokradcze Komunie święte. Czyste ubrania na kobiercu weselnym nierzadko ukrywają brudne sumienia. Często nie odczuwają najmniejszego żalu za grzechy współżycia przedmałżeńskiego. Pokuta nie da się odtrącić, wraca zawsze jako pokuta:. odtrącenia. Nigdy nie pozostaje to bez skutków. Grzech przynosi przekleństwo: miłość staje się nienawiścią; pożądanie przeradza ::się w odrazę; bliskość w odrzucenie. Nienasycona seksualno. nigdy nieposkramiana, szuka nowych obiektów konsumpcji. Po kilku latach wykrzywione, młode żony, porzucone przez: mężów, stają w świątyni w pochylonych postawach i nie wiedzą nawet, co się stało w ich życiu.

Gość gość
Dlatego też kto spożywa chleb lub pije kielich Pański niegodnie, winny będzie Pawła wyrok potępiający i w konsekwencji duchowa śmierć czyli pustka obojętność depresja