Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka zauroczyła się w gitarzyście z zespołu the cure

Polecane posty

Gość gość

chciałabym jej pomóc ponieważ zauroczyła się strasznie w gitarzyście z zespołu rockowego,nazywa się Simon Gallup,ma żonę oraz trójkę dzieci a ona nadal do niego wzdycha,na początku to trwało kilka dni,potrafiła na niego patrzeć,czasem gadała o nim ciągle,myślałam ze może w końcu jej to przejdzie a tu nic,nadal ta miłość platoniczna trwa.Mam nadzieje ze przez niego sobie nic nie zrobi albo zrobi coś głupiego,jak ją wyleczyć z simonoholizmu?

Gość gość
Przejdzie. Tez tak mialam mimo, ze wstyd sie przyznac jaka stara jestem. ;d Z miesiac myslalam jak to byloby fajnie byc razem. ;d Przeszlo. :)

Gość gość
zauroczyłaś się w nim też droga autorko

Gość gość
nhbfgvdcsxaz to znaczy no rozwiń swoje myśli po jest ten temat by się wypowiadać

Gość gość
nhbfgvdcsxaz nie wstydź się mówić,rozumiem ciebie,kiedyś tez byłam w nim zauroczona ale przeszło mi w końcu

Gość gość
dojrzałammrfgthy nikt tutaj nie ma obsesji tylko mówię że mam problem z koleżanką

Gość gość
ok ale ja nie koleżanka , a ty co sie tak angażujesz hee obawiam sie że Ty nią im jesteś \ co ciezkia traum a:)

Gość gość
no co ty :-p chce by zapomniała o nim,przecież nigdy z nim nie będzie,jak jej przemówić do rozsądku by nie zranić

Gość gość
:))życze jej faceta o trochę szerszych horyzontach ,,

Gość gość
gitarzysta jest wybitnym okrutnikiem

Gość gość
nhbfgvdcsxaz gdzieś tez przeczytałam o nim ze miał jeszcze jedną żonę,najpierw była Caroline potem Sara a nawet był jakąś Alison, czy powinnam powiedzieć o tym jej może mi się uda jakoś wyplątać z tej miłosci