Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalijjja

kto w związku myśli po cichu o ex

Polecane posty

Gość dalijjja

bo ja nie mmoooooooge przestac. Nie ma dnia bym nie wspominała jakiejs sytuacji z nim. Wiem ze tak juz bedzie mimo wielu obowiązków to tkwi we mnie i wiem ze to nic nie zmieni. Mam tylko nadzieje ze nie jestem jedyna taka osoba, która tak ma. Jest to z jednej strony meczace a z drugiej przyjemne. Nie potrafie sie od tego uwolnic- choc pewnie on o mnie juz nie mysli.Był moja pierwsza prawdziwą miloscia.

Gość dalijjja
pamietam jak bylismy na etapie rozmów tel to nie moglismy odlozyc słuchawki, jedno czekało az zrobi to drugie i wciaz słyszalam karaluchy pod poduchy....to bylo takie czyste i piękne;)i śmieszne

Gość gosciowa
ja naszczescie nie mam takiego probelmu :D spotykalam sie z chlopakami ale na zasadzie kolega:D naszczescie udalo sie jednemu mnie ,,zlapac" i od tamtej pory jestesmy razem.. ja jestem jego pierwsza i on moim pierwszym wiec takie zwiazki są najfajniesze :D:D:D:D i nie musze porownywac i on tez nie musi :D ahhhh:P

Gość ja mam gorzej
nie myślę o exie, tylko o chłopaku, którego poznałam przypadkiem bedąc już w związku.. :O wiem, że on baardzo mnie kocha i chciałby być ze mną , ja też tęsknie i myślę o nim, ale nie potrafię odejsć . Nawet nie wiem czego chcę :( ale myślę o nim codziennie, to tak męczy

Ja Mysle o moim obecnym tylko !:) choc byl jeden ex o ktorym myslalam po zerwaniu jeszcze dobre 2 lata kochalam go ale koledzy byli wazniejsi

Gość jolkajolka pamietesz
Ja tak mam i niestety bardzo to mi utrudnia zycie :(

Gość gość
W Sylwestra minie 30 lat. Tak 30 lat i wciaz o niej mysle. W styczniu sie znowu zobaczymy. Gdyby ona wiedziala..................... A moze wie tylko nie okazuje, tak jak ja ?

Gość nieistotny pan kurz
Czesto wracam myslami do dziewczyny ktorej pierwszy raz powiedzialem "kocham cie" i wiem ze mowilem prawde . Jakis malutki kawalek mnie wciaz ja kocha a moze tylko kocha to wspomnienie o dziewczynie ktora zabrala mnie do nieba a potem wyrwala skrzydla i zepchnela do piekiel .

Gość gość
Gosciu w Sylwestra mnie 30 lat jak sie rozstaliscie ?

Gość gość
Po kilku "intensywnych" miesiacach stwierdzila, ze laczy nas tylko seks i nie ma sensu tego dalej ciagnac bo ona inaczej wyobraza sobie przyszlosc, nie ze mna. A moje serce wciaz jeszcze dla niej bije.......