Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETA Z ALLEGRO SIĘ DO MNIE PRZYCZEPIŁA CHCE SIĘ ZAPRZYJAŹNIĆ POMOCYYY

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, nie wiem co robić. W skrócie- wystawiłam na allegro sukienkę z zary, dość drogą. Skontaktowała się ze mną kupująca, poprosiła o nr telefonu- żeby zapytać o szczegóły. Zadzwoniła- porozmawiałyśmy (o wymiarach sukienki, itd). Kobieta pytała sie mnie ile mam wzrostu, ile waże- okaząło się że dokładnie tyle samo co ona... Później zapytała czy mogłybyśmy się umówić na odbiór osobisty sukienki, bo mieszkamy 20 km od siebie- zgodziłam się, ponieważ jestem na L4. Przyjechała , dałam jej sukienkę, ona mi pieniądze...Chciała mnie zaprosić na kawe !!!!! Odmówiłam grzecznie ale stanowczo.Następnego dnia napisała mi e-mail, że dziękuje za sukienke , że to niesamowite, że mamy taki sam gust, takie same romzmiary, i w ogóle. Odpisałam DZIĘKUJE ZA TRANSAKCJĘ. Dziś ta kobieta wysłała mi SMS!!!!!!!!!!!!! Czy nie miałabym ochoty na zakupy !!!!!!!!!!!!!!! Z nią!!!!!!!!!!! Jestem w szoku!

Gość gość
Na świecie jest pełno dziwnych ludzi, za chwilę zaczną C****sać że to normalne, że Ty jesteś dziwna, ale uwierz- to nie jest normalne:) Tak się zachowują dziewczynki w podstawówce, nie dorosłe kobiety:)

Gość gość
Dodam, że ja mam 29 lat, a ona wyglądała tak na 33-36

Gość gość
PRZYCZEPIŁA? Piszesz jakby cię od miesiąca nękała. Ja bym powiedziała że brakuje jej po prostu bratniej duszy. Jak odpiszesz że nie masz czasu, raz drugi i trzeci, to już pewnie sie nie odezwie. Ale nie bądź chamska, jest po prostu otwarta, bądź człowiekiem i nie uraź kobitki.

Gość gość
Mówiłam, że C***owiedzą że to normalne:) Dokładnie, nie uraź jej, grzecznie podziękuj, wykręć się obowiązkami, brakiem czasu, czymkolwiek, ale logiczne- nie zgadzaj się

Gość gość
nic jej nie odpisuj

takie zaxhowanie nie przystoi w swiecie mrukow i fobikow, a potem placzecie na kafeterii skad wziac znajomych

Gość gość
Ale z ciebie suka..:| Kobieta pewnie samotna i szuka kontaktu :| Mam nadzieje, że ty kiedyś też bedziesz sama a ktoś będzie o tobie tak pisał :|

Gość gość
Nie jestem mrukiem, ani osobą aspołeczną. Uważam, że ona nie powinna wykorzystywać prywatnego e-maila, telefonu, aby umawiać się "na kawkę"

Gość gość
pewnie jest lesbijką

Gość gość
Może wydałaś jej się sympatyczna, a ona czuje się samotna i szuka bratniej duszy.

Gość gość
ja tez jestem samotna, ale nie zapraszam dziewczyn/kobiet na kawę