Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prawo zabronić w tym wypadku kontaktów

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wygląda tak. Od trzech lat jestem związany z dziewczyną, bardzo się kochamy i mamy małego w drodze. Moja partnerka ma DDA przez co zrobiła mi wiele świństw ale jako że kiedyś przeszedłem ciężki związek już nic mnie nie łamie. Obecnie moja dziewczyna mieszka ze mną i jest na moim utrzymaniu. Problem polega na tym że nie chcę aby zadawała się z swoją pijacką arogancką rodziną. O ile z matką i jej konkubinem zerwała kontakt to ma jeszcze kontakt z jej kuzynkami ( d******* ) i innymi koleżankami których poziom inteligencji wynosi jakieś 5/100 i równie dobrze chodzą sobie do łóżka z kim popadnie i wcale się z tym nie kryją. Ja pochodzę z normalnej rodziny i staram się żeby moja dziewczyna miała fajne normalne życie tak samo jak nasz dzieciak. Kompletnie nie chcę aby moje dziecko miało jakikolwiek kontakt z tymi ludźmi dlatego staram się wmawiać mojej dziewczynie żeby nie trzymała kontaktu z tą całą hołotą.

Gość gość
powiedz lasce, że jezeli jeszcze raz spotka się ze swoją p********** n ą rodziną to będzie musiała sama na siebie zarobić, na pewno poskutkuje:)

Gość gość
doprowadziłeś do tego ,zę dizewczyna zerwała kontakty z matką ...........z matką . Jak poczujesz sie kiedy jakiś partner / partnerka odetnie ciebie od twojego dizecka ?

Gość Cathalea999
Nie masz prawa. to co przeszla to tylko ona przeszla i ma prawo sama zdecydowac. ty mozesz ewentualnie wymagac aby nie zabierala tam dziecka i nie balowała z nimi. Sama jesten dda, mam meza i mimo ze przeszlam wiele nie chcialabym zrywac kontaktow ze wszystkimi ktorzy kiedys w jakis sposob byli mi bliscy.... i uwierz mi kazda swinie, nawet najgorsza ktos kocha i jesli ona jsst w stanie widywac sie z nimi to znaczy ze umie wybaczac i ze jest ponad to co ktos mowi o jej rodzinie

Gość gość
skoro wiedizałeś jaka to patologiczna rodzina dlaczego związałeś ise z tą dizewczyna ? bo dziecko w drodze ? Sypiasz z dizewczyną , ślubu nie macie i uwąższ siebie za lepszego ?

Gość emily rinn
Watpie,bys mial na pewne sprawy wplyw.Oby tak.Jesli dziewczyna ma zaburzona wizje rodziny normalnej,to trudno bedzie jej sie przystosowac,a zakazy bedzie odbierac jako atak.Byc moze gdy pojawi sie dziecko,chcac je chronic,zrozumie...

Gość gość
Dziecko nie było wpadką, chciałem tego dziecka i moja dziewczyna również, jest ono owocem naszej miłości ale po prostu jak sobie pomyślę że moje dziecko miało by mieć takich dziadków, takie cioci i wujków to nóż w kieszeni mi się otwiera. Moja dziewczyna nie pije w ogóle alkoholu, jest bardzo fajna i mocno odstaje a rodziny sobie niestety nie mogła wybrać.

Gość gość
A co do jej matki to ona na nią miała w******* przez całe życie, biła ją, wyzywała od najgorszych a kiedy zmarł tata mojej dziewczyny to miesiąc po tym już miała nowego a kiedy jej tata leżał na łóżu śmierci ona już z nim sypiała. Od czterech miesięcy dziewczyna mieszka u mnie a jej matka w tym czasie zadzwoniła do niej dwa razy, pierwszy raz zostawiając jej wiadomość na poczcie: " Ty szmato pożałujesz" a drugą : Masz dług za mieszkanie i p******i mnie twoja ciąża, będziesz d***** splacać".. to jest właśnie jej kochana mamusia.