Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupić leki na fobie społeczną

Polecane posty

Gość gość

wiem wiem u psychiatry na recepte ale jednka może ktos ma?

Gość znamsie22222222
nie ma czegos takiego jak fobia spoleczna, to jest poprostu niska samoocena i tyle... trzeba nad soba popracowac i bedzie ok, nie wplatujcie sie ludzie w choroby

Gość gość
co ty możesz wiedziećm nie wprowadzj ludzi w bląd

Gość gość
Bez recepty kupisz tylko amfetaminę, wspaniale działa na fobie odpowiednio stosowana. :D

Gość znamsie22222222
ze co niby ja wprowadzam?

Gość gość
objawy somatyczne fobi społecznej mam je u sibie jak wyjaśnisz ich wystepowanie skoro fobia nie istnieje ? czekam na odpowiedź

Gość znamsie22222222
no wiec ja tez kiedys mialam niby fobie spoleczna i rowniez objawy somatyczne i jakos z tego wyszlam cwiczac najpierw swoje poczucie wartosci a pozniej olewanie wszystkiego i jestem zdrowa jak ryba

Gość gość
pierdu pierdu ja to robie cały życie a mam 2 lat i jakoś nic mi nie pomaga, ty nawet nie wiesz jakie są te objawy somatyczne!!!! przeczytasz coś na necie i piszesz bzdury

Gość znamsie22222222
ty masz 2 lata? ja mialam 5, czy na serio myslisz ze jakbym tego nie przechodzila pisalabym na ten temat?

Gość znamsie22222222
jakie masz te objawy somatyczne

Gość gość
moim zdaniem przechodziłas depresje i nie masz pojecia czym jest ciężka fobia społeczna, nie masz pojęcia jak wygląda moje zycie skoro tak potrafisz to bagatelizować

Gość znamsie22222222
nie bagatelizuje, chcialabym jakos pomoc bo wiem jak samemu ciezko, nie mialam tylko depresji, mialam wszystko naraz pewnie

Gość gość
czerwinienie się przyśpieszone bicie serca, kołatania serca nadmierna potliwość zaburzenia mowy zawroty głowy brak kontroli nad rzeczywistością :O

Gość znamsie22222222
czy ktos zdiagnozowal ci fobie spoleczna czy moze nerwice?? ile masz lat, mialam dokladnie to samo i dlatego czesto z ludzmi rozmawiam na ten temat, czytalam tez duzo

Gość pannaaa mikkii
mam to samo.

Gość znamsie22222222
jesli macie pytania to pytajcie chetnie odpowiem, mowie od razu ze z tego sie wychodzi

Gość gość
nie nikt tego nie zdiagnozowal bo uciekłem od psychiatry dosłownie mam 25 wiec już za poźno na jakąs pomoc dla mnie ja z ludzmi nie romaiwam praiwe wcale bo się boję:O

Gość pannaaa mikkii
ja mam nerwice. bylam u pscyha/ ale tak mnie zjechala ze az sie poplakalam. i jeszcze od histeryczek mnie wyzwala.

Gość znamsie22222222
jak dlugo to masz? od 2ch lat chyba pisales tak? co moglo spowodowac ze nagle boisz sie ludzi? boisz sie ze moga cos o tobie zle pomyslec?

Gość gość
nie od 2 lat tylko mam 25 lat miało być a borykam się z tym od czasów gimnazjum albo nawet wcześniej także dobre 10 lat ja to mam całe życie :O

Gość znamsie22222222
ok, a mozesz powiedziec co sprawia ze nie czujesz sie przy ludziach komfortowo?

Gość gość
nie mam pojęcia :(nie potrafie z nimi rozmawiać i tyle

Gość pannaaa mikkii
ja powiem jak to u mnie sie stalo. w szkole bylam tak mysle lubiana- wszedzie bylo mnie pelno. szkola sie skonczyla mialam chlopaka ale po 5 latach sie rozstalismy i zostalam sama. jedyny kontakt z ludzmi to praca ale jak widac dla mnie za malo. potem kogos poznalam ktorki zwiazek, ciaza 9 to samotna i wtedy zdziczalam. niespotykalam sie z nimkim. potem samotne macierzysntwo. ciezko mi sie odnalesc w kontaktach z ludzmi.

Gość znamsie22222222
czyli wczesniej nie bylo tak zle, w gimnazjum?moze cos spowodowalo ze sie zamknales w sobie? zastanow sie co powoduje ze ich sie boisz

Gość znamsie22222222
panna a jakie masz objawy tej nerwicy

Gość pannaaa mikkii
denerwuje sie. ataki paniki i leku. niespokojne mysli. np. jak moj chlopak niewraca za dlugo do domu wieczorem to chodze jak nakrecona , natlok mysli.

Gość gość
giknazjum było już tyle lat temu, pamietam jak prze mgłe i zazwyczaj tylko te niemiłe moment a był ich całkiem sporo to nie jst przyczyna w jakiejś jednej czy dwóch sytuacjach ja taki jestem

Gość znamsie22222222
ja chyba borykalam sie z tym swinstwem z 5 lat... mialam depresje, nerwice, fobie, uciekalam od ludzi itp i wiem ze nie macie nadzieji ze z tego sie wychodzi ale da sie ja jestem tego przykladem. Jesli spojrzycie wstecz i zobaczycie chociaz w pamieci jeden moment gdy zyliscie normalnie to swiadczy o tym ze z tego sie wychodzi, co wiecej to nawet nie jest choroba :)

Gość gość
piprzysz bzdury sorki:O ja przegrywam życie przez tu........ studia, wszystkie plany i ambicje, życie zawodowe, osobiste wszystko jest dla mnie nieosiągalne bo mam ograniczenia i bariery któe szybko sprowadzą mnie na dno

Gość gość777
Wizyta u psychiatry jest konieczna, leczenie nie trwa tydzień, ale najważniejszy pierwszy krok...