Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze pieknych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Najchetniej bym im twarz oszpecila itd.Nie umiem poskromic tej nienawisci we mnie...dlaczego natura jest tak niesprawiedliwa i niektore dziewczyny moga sie cieszyc piekna uroda a inne sa pasztetami ?To niesparawiedliwe...:(:(

Gość gość
Masz racje :(

Gość gość
Twarz jest ważna, ale to tylko jeden element....

Gość wanilia~
Heh, też mam takie myśli oszpecania ich buziek :p Ale nie tą drogą należy iść, nienawiść jest bardzo wyniszczająca. Wiem, że w teorii to łatwe, ale prawda jest taka, że trzeba zaakceptować siebie. To jedyne wyjście.

Gość Amylee33432
Zazdrosc swoja droga,ale to co tu wypisujecie,to wstyd.Ze chcialybyscie oszpecic twarz innej dziewczynie,ladniejszej.To stawia was w bardzo zlym swietle i jest zalosne.Tyle w temacie.

Gość niezznajomy
może pocieszeniem dla ciebie będzie fakt, że sporo z tych piękniś żyje w samotności, a właśnie te przeciętne potrafią świetnie ułożyć sobie życie

Gość gen czon czo czop
twoja brzydota jest jednoznaczna i odstręczająca, czy jednak ty przesadzasz?

Gość wanilia~
Amylee, nie bulwersuj się. Od myśli do czynów daleka droga :P

Gość wanilia~
Poza tym, piękno - pojęcie względne.

Gość a co wtedy
e tam przeciez one zbrzydna!!! ZOBACZCIE Miss UNIVERSE za 5 lat za 10 juz nigdy tak samo nie bedzie wygladala... brzydna ..starzeja sie..mija uroda bardzoooooooo szybko i co wtedy?

Gość gość
a co wtedy e tam przeciez one zbrzydna!!! ZOBACZCIE Miss UNIVERSE za 5 lat za 10 juz nigdy tak samo nie bedzie wygladala... brzydna ..starzeja sie..mija uroda bardzoooooooo szybko i co wtedy? ..... ....... Kazda uroda przemija,to oczywiste,ale beda mialy przynajmniej wspomnienia,ze byly piekne :)

Gość niekoniecznieeee
e tam no i co ze wspomnien... daja jej jesc ? uzdrowia??

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Moja znajoma bardzo ladna dziewczyna nie widzialem jje moze 3 lata ,jak ja zobaczylem po tym czasie ,bardzooo zbrzydla ,no coz zycie,stres,rozne wydarzenia w zyciu..ale proznym glupcem trzeb abyc zeby oceniac czlowieka za to jak wyglada jaka teraz ma plaszcz powloke ,nadana nam na krotki czas..

Gość poludnie bardzoo szybko
Najszybciej STARZEJA sie : wloszki hiszpank,portugalki i itp ,one bardzoo szybko staro wygladaja ,geny takie itp..

Gość ehhhhhhhhhhh
ALBO zobaczcie niektore murzynki wygladaja jak TRANSWESTYTA FACET-z twarzy... albo jakis zolw nos na pol twarzy jak zgnieciona truskawa ,wary jak u karpia...albo wygladaja czasami jak KONIEz geby... i co maja takie powiedziec..

Gość gość
Ktos wyzej mial racje..Uroda nie zawsze idzie w parze ze szczesciem i powodzeniem w zyciu.Ja jestem ladna,nawet bardzo ladna.Na ulicy ogladaja sie za mna faceci,kobiety patrzaz zawiscia.Mam niezla figure,dobre wyksztalcenie i tyle widza ludzie.Tak naprawde jestem DDA.Matka zmarla,gdy mialam 9lat.W domu calymi latami sajgon,chlanie ojca,ja do nocy na lawce pod domem.Nikt nigdy nie mogl do mnie przyjsc,bo jak i gdzie.Faceta tez nie mam,bo z moja okaleczona psycha nie dam rady stworzyc normalnego zwiazku.Poza tym ojciec tak mi wbil w leb,co mi wolno,a co nie,ze chodze jak po sznurku mimo 30lat na d***e.Wszyscy widza opakowanie,nikt nie wie jaka rozpacz nosze w srodku,jak zagubiona i samotna jestem.Nie zazdrosc tym ladnym.One czasem nic poza tym nie maja i to Ty byc moze bedziesz wygrana w zyciu.

Gość gość
Pieknosc moze byc przeklenstwem :O

Gość lumka91
Skoro Wy jesteście brzydkie to palnijcie sobie kulkę w łeb,a nie czepiacie się ładnych kobiet.Zazdrość was zjaaaadaaaaa;):):);):D:D żałosne babiszony;)

Gość Leloo233
lumka91 Co prawda,to prawda :)

Gość lumka91
Pozdrawiam piękne kobietki;)