Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znak zodiagu Lew jaki jest

Polecane posty

Gość gość
próżny, egoistyczny, uparty, kłótliwy, narcyz, przesadnie dba o wygląd (lwy przeważnie mają ładne włosy: lwia grzywa) dusza towarzystwa ale dla bliskich trudny we współżyciu

Gość gość
Lew wie, ze pisze się "zodiak" :-D

Gość gość
beznadziejny, znałam kilku, żaden nie był inteligentny, wszyscy byli nieudacznikami, do tego skąpcy, brak manier, mało męscy, wolą zakupy niż naprawianie przedmiotów czy jazdę samochodem, udają pewnych siebie, ale jak stanie przed nimi wysoki 15 latek to trzęsą gaciami :D znalam 2 albo 3 lwy i wszyscy tak samo c***owaci :O :D

Gość gość
ja mam w rodzinie 3 lwów i każdy jest inny jeden jest super i bardzo dobry spokojny, dobroduszny i miły drugi ma się za wielkiego księcia i mądrale a trzeci jest ******lnięty

Gość gość
głownymi cechami lwa są sprawiedliwość, surowość, zdrowy egoizm i upartość to najlepsze cechy a najgorsze główne to nadmierna nerwowość i wykłócanie się oraz łatwe osądzanie a i lenistwo

Gość gość
bo znak zodiaku to nie wszytsko, dochodzi do tego temperament oraz doświadczenia życiowe i wyciągnięte z nich lekcje dlatego zodiaki są tak niespójne ale główne cechy się zachowują

Gość gość
I wierzycie w takie p*****ly? :-D To, ze ktoś się urodzil w sierpniu albo w lutym, to ma już zaprogramowany na amen caly charakter???? BZDURY

Gość gość
ehhh najwiekszą głupotą jest mówienie o czyms na czym się nie znasz

Gość gość
A co ? Ty jesteś wrozka od stawiania kart? Znawczyni jednym słowem???:-D :-D

Gość gość
wszystkie lwy i lwice jakie poznałam strasznie łatwo się denerwują, to najbardziej dało się zapamiętać, byle pierdoła jest wstanie wyprowadzić ich z równowagi, wymądrzają się, niby mogą mieć rację ale ciągle pokazują jacy są mądrzy, przejmują się wyglądem, jak włos sterczy to stoją pol godziny przed lustrem, ale zby nie było ze są zli to na pewno są sprawiedliwi i bardzo uczuciowi (wrażliwi)

Gość gość
nie muszę być wrózką..., ale ja przynajmniej wiem cokolwiek na ten temat a ty wiesz tylko tyle ze jest mowa o zodiakach :D jakbys chciała wiedzieć to rzadko kiedy jakiś zodiak jest "czysty" tz. np. mało jest 100% lwów