Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niestety mało jest naprawde inteligentnych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

O czym ja moge rozmawiac z przecietną ''laską'' ? O jakims voice of poland ? o kolejnej imprezie i zaliczonym ''zgonie'' przez jej psiapsiółke ? Plotkowac o jej znajomych ? ''Jarać'' sie z nią nową ksiązką Dana Browna ?

Gość gość
Taaaa chyba dla ciebie zabrakło :D

Gość gość
..noooo zgadzam sie z autorem:-)

Gość gość albo gościówa
a może trzeba się samemu wysilić na "yntelygentnom" gadkę i może się okaże, że ta tępaczka ma dużo do powiedzenia w tym temacie i gada do rzeczy hmm?

Gość gość albo gościówa
fiku miku, a niby czemu? to twoja teoria okupiona wysiłkiem twej mózgownicy... niestety nie wysiliłaś się :)

Dlatego, że w zwiazku najlepiej byc sobą, jeżeli autor ma się silic na mądre wypowiedzi, to szkoda wysiłku :)

Gość milosc     tośmy sie uśmiali
a propos dziś usłyszałam niecodzienny i nie wymuszony komplement, ze jestem bardzo inteligentna osoba :] autorze masz racje, owszem są wyjątki, ale to rzadkość

Gość milosc     tośmy sie uśmiali
tak, wiem bez ą i ę zanim się ktoś doczepi

Gość gość
Jestem kobietą i niestety muszę się z tym zgodzić, ale diagnoza nie tyczy się tylko kobiet, ale również mężczyzn. Spójrzcie na to z naszej strony. Tak trudno spotkać mężczyznę z którym można poprowadzić ciekawą rozmowę w sposób płynny i zabawny.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gość Kurt Wallander
takie czasy skoro dookoła jesteśmy atakowani odmóżdżającymi treściami, więc mało kto się temu opiera, o młodych już nie wspomnę

Gość gość
niestety autor ma rację

Gość o mirabela
Potwierdzam to co ktoś powyżej napisał, że wśród mężczyzn też trudno o taką osobę. Ostatnio trafiłam na kolesia, który udawał że lubi czytać książki (plan chytry, przez chwilę mnie zmylił), a potem na takiego, który sam siebie uznał za dowc*pnego kolesia, a ciągle sypał żartami niskich lotów na tematy dotyczące seksu :/ Chyba myślał, że tak ma wyglądać podryw nieznanej osoby, a i od razu komunikował swoje potrzeby wraz z obietnicą, że jest niezłym ogierem, może niektóre dziewczyny na to lecą