Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulla_anulla

ciaza w 6dc

Polecane posty

Gość Anulla_anulla

Kochane kobietki pomocy, po 2 latach abstynencji seksualnej zaszalalam 16listopada, 12listopada mial miejsce poczatek cyklu, tak wiec sex mial miejsce zaraz po ustapieniu krwawienia. Dzis jest 13 a u mnie cisza, mialam tylko 9,10 i 11 plamienie, od wczoraj tj 12. lekko powiekszone piersi, ale jakies takie dziwne, miekkie choc wieksze, niebolesne. Wyczytalam, ze moze to byc plamienie implantacyjne. Dodam jeszcze ze od czasu tego sexu prowadzilam sie dosc niesportowo tzn. mialam kilka razy nocne wstawanie, wlasciwie jednej nocy nie przespalam wcale ze wzgledu na podroz, 2 razy lot samolotem, mnostwo stresu zwiazanego z nowa praca, sporo alko na roznego rodzaju christmas party no i mam 38 lat, Cykle regularne 29dniowe. Pomozcie, czy to ciaza????

Gość gość
mało prwdopodobne, za wcześnie ja mam cykle 28 dniowe i zaszłam 12 dnia cyklu, poza tym jeżeli owulka wystąpipoiżej 10 dnia cykluto jajeczko jest niedojrzałe i niezdole do zapłodnienia

Gość gość
Dziekuje Ci za odp, jaaaaki mam stres. Nie robilam jeszcze testu bo to dopiero 2 dni po spodziewanym okresie, moze sie jednak cos poprzesuwalo. Tylko to krwawienie dziwne, z rana taka zywa rozwoitka kres, zadnych skrzepo, nitek, nic, tak jakby z jakiejs rany krwawilo, co to moze byc? pzdr

Gość Anulla_anulla
Dziekuje Ci za odp, jaaaaki mam stres. Nie robilam jeszcze testu bo to dopiero 2 dni po spodziewanym okresie, moze sie jednak cos poprzesuwalo. Tylko to krwawienie dziwne, z rana taka zywa rozwoitka kres, zadnych skrzepo, nitek, nic, tak jakby z jakiejs rany krwawilo, co to moze byc? pzdr

Gość gość
plemniki zyja kilka dni takze taki jeden mogl czyhac az jajeczko dojrzeje:-)

Gość Anulla_anulla
No niby tak, ale czy ktorys czekalby od 16 do 28-29, wtedy w/g wyliczen przy regularnych cyklach mialam miec owulacje i to by sie zgadzalo po obserwowanym sluzie. Musialby czychac jakies 12dni, wyczytalam, ze mowi sie o 3 do 5dni, robokoby moga zyc nawet 7dni, ale 12? Nawet jesli blednie odczytalam sluz, i owulacja byla powiedzmy 2dni wczesniej to wciaz 10dni, W moim wieku i przy moim ostatnim trybie zycia mal to chyba prawdopodbne???

Gość gość
kochana owulacja przy takim cyklu może być równie dobrze w 9dc- wiem z doświadczenia

Gość gość
Dziewczynki jeśli cykle są mniej więcej 32-34dni to kiedy może wypadać owulacja?Jak to jest?Jajeczko po owulacji ile czasu potrzebuje żeby dojrzeć do zapłodnienia?

Gość gość
owulacja to jest uwolnienie się jajeczka gotowego do zapłodnienia i nalezy obserwować swój organizm żeby określic dni potencjalnie płodne, ponieważ nikt ci tego nie wyliczy- owulacja zawsze może się przesunąć

Gość gość
Ok dziękuje :) bo jestem w 24 dniu cyklu a jajnik bardzo mnie już boli od tygodnia coś za długo :( może jakieś zapalenie

Gość Anulla_anulla
Raczej owulacje mialam w tyg 23-29lis, mialam z tym powazny klopot ze wzgledu na calodniowe szkolenia, naprawde spory dyskomfort. Co mnie martwi to to plamienie w 9, 10 i 11 grudnia i brak @, Krew byla bardzo zywa, zapach miala jakby swiezej rany, Czytalam, ze ta implantacyjna lubi miec niteczki, u mnie zero skrzepow, nitek. Czysta, zywa, rozowa krew?? Przyznam sie, ze 7 mialam kolejne zblizenie, to juz bylo w fazie lutealnej, poniewaz moj mezczyzna jest dosc hojnieeee wyposazony, a ja wczesniej jak wspominalam nie wspolzylam 2lata, czy ta krew moze byc ze tak powiem "pourazowa" ;)?

Gość gość
jajnik może Cie boleć z różnych powodów- późna owulacja, stan zapalny, torbiel

Gość gość
wiem wiem z tym że ten jajnik to nie jedna dolegliwość podbrzusze piersi plecy może po prostu okres będzie wcześniej :P bo z kobietami nigdy nie wie oj nie wie sie...chyba święta prawda :)