Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto jest w anglii i aktualnie bierze socjal

Polecane posty

Gość gość

Zanim imigranci otrzymają świadczenia socjalne będą musieli wykazać się znajomością języka angielskiego oraz udokumentować swoje starania o znalezienie pracy - zapowiada Iain Duncan Smith, minister pracy i emerytur Wielkiej Brytanii. Koniec z Polakami na socjalu w Wielkiej Brytanii

Gość gość
Jakiś idiota nie doczytał artykułu do końca i gada tutaj takie bzdury!!! Nie chodzi o benefity na dziecko czy cos takiego !! tylko specjale zasiłki dal osoby bezrobotnej, która ciągle siedzi na bezrobociu jakiś głąb nie potrafi czytać a tutaj sieje propagandę!!

Gość gość
dokładnie jak powyżej osoby bezrobotne będą musiały się stawiać w job center i udowadnia, że jednak szukają pracy a jakiś burak nie przeczytał i juz piszę tutaj. Dokładnie chodzi o zasiłki dla bezrobotnych a nie o inne benefity. A dla mało inteligentnego jak matka samotna z dzieckiem ma iść na cąły etat do pracy skoro sama jest z dzieckiem? bynajmniej tutaj państwo pomaga a w polsce by zdychały z głodu.

Gość gość
No wybacz ja jestem samotna matka i chodze do pracy na cały eteat..tylko lenie nie chodzą.

Gość gość
Beneficiarze

Gość gość
gość No wybacz ja jestem samotna matka i chodze do pracy na cały eteat..tylko lenie nie chodzą. xxxxxxxxxxxxxxxxx a co z dzieckiem kiedy jesteś w pracy???

Gość gość
beneficiarze!!! wam żal d**ę ściska bo w poslce nic nie ma ktoś kto tak gada to zwykły zazdrosny palant bo jakbyście mieli okazje to byście brali garściami. Polskie zawistne ś****wo. To chyba ty jako samotna matka latasz do roboty bo moja kuzynka ma 3 letnie dziecko i nie wiem kto by miał z nim siedzieć kiedy ona by rypała na pełen etat. No chyba, że cały dzien by siedział z obcymi babami...to dopiero wstyd nie umieć dziecka wychować a dawac do kogoś obcego.