Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być ciąża czy co

Polecane posty

Gość gość

Hej kobietki :) Ostatni okres miałam 18listopada jakoś na początku grudnia zaczęło się, tak około 6 na mikołaja jakoś....Ból jajnika, myślałam, że na owulacje ale boli do tej pory, poza tym podbrzusze, piersi, uda i ten ból stawał się częstszy, najgorsze jest to ,że od kilku dni latam wieczorami do łazienki co pól godz nic nie pijąc.Współżyje z partnerem od kilku miesięcy bez zabezpieczenia więc ciąża jak najbardziej prawdopodobna ale wydaje mi się, że takie objawy to w późniejszej ciąży nie tak szybko.Czy mimo okresu mogłam zajść w poprzednim cyklu?Zrobiłabym test ale chyba lepiej poczekać do terminu tej miesiączki i dopiero jeśli się nie pojawi :)

Gość gość
możesz przecież zrobić test teraz a drugi po świętach :P

Gość gość
To zwykle nakrecanie a nie objawy;) za wczesnie na to,z testem poczekaj do dnia spodziewanej miesiaczki

Gość gość
No raczej te objawy to mam na pewno bo są uciążliwe.O dziecko się nie staram więc się też nie nakręcam :) Zastanawia mnie to wszystko co to może być jeśli nie ciąża i trzeba będzie się przejść do ginekologa po świętach :P

Gość gość
Wczoraj to nie mogłam usnąć tak jajnik kuł jak się położyłam o 22 to do 1 byłam z 5-6razy w toalecie nic nie pijąc może to po prostu jakieś zapalenie :(

Gość gość
może to jakaś infekcja dróg moczowych.

Gość gość
Też tak myślałam ale kurczę nic nie piecze, nie raz przechodziłam takie infekcje zapalenia i piekło zawsze.A co ja się będę zagłębiać lekarzem nie jestem ale to chyba coś bardziej jajnikowe sprawy albo problem z hormonami bo i piersi bolą.Poczekam do terminu okresu, to tylko kilka dni, zrobię test dla pewności a później przejdę się do lekarza.Chyba tak będzie najrozsądniej :) Ciąże bym wykluczała gdybym nie kochała się w dni płodne, a w zasadzie co 2 3dni max był seks.ale jak wyżej za wcześnie na objawy :)

Gość gość
no chyba po prostu tak oczywiscie ze tak jest ❤️ www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

Gość gość
Mam zbliżony problem - kilka dni po stosunku zaczęły mnie niewiarygodnie boleć piersi, potem miałam okres więc bolały nadal. A teraz mijają dwa tygodnie od okresu i nie przestały boleć. W międzyczasie kilka razy był seks. No i sama się wyzywam od głupków, bo przecież za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciąży. Ale nigdy w życiu nie miałam czegoś takiego! Ból jak na okres, ale nieco silniejszy i ciągły... Nie wiem o co chodzi i jestem tym lekko zdezorientowana.

Gość gość
Okres był taki jak zwykle? Test robiłaś?

Gość gość
Ale w ciąży to raczej było by plamienie nie okres chyba :P i tak od razu mogło by się czuć to wszystko?Oj nie wiem

Gość gość
Ja to ogółem w dzień się czuje nawet nawet, czuje trochę bólu ale to takie delikatny ból pleców podbrzusza, gorzej jest na wieczór wtedy to jajnik kluje jak cholera

Gość gość
Różnie bywa. Zrób test aby wykluczyć ciażę a potem będziesz szukać innych przyczyn.