Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet po 35rż już się do niczego nie nadaje_łysina parodontoza impotencja

Polecane posty

Gość gość

Wiec dziewczyny koszystajcie z ''walorów'' waszych partnerów poki mozecie bo potem mogila, bedzie coraz gorzej, wasze potrzeby beda rosly a im przeciwnie

Gość karmelki truskawkowe
z walorow powiadasz? a jakie walory masz na mysli?

Gość gość
widać, że nie masz pojęcia o czym mówisz

Gość gość
gość - oj mam za sobą dwa długie związki i małżeństwo, wiem o czym mówie. Radze posluchac a nie potem zalowac. Szansa, ze poznacie ''ogiera'' ktory moze dzien w dzien przez 20 lat jest jak 1 do 100

Gość gość
skoro taka kłoda jesteś to nic dziwnego, że ich wykończyłaś.

Gość karmelki truskawkowe
to i tak sporo wieksza niz w totolotku :classic_cool:

Gość gość
Super ! ja tam sie ciesz , ze iche "walory ' beda malec :) Nie bedzie weekendowym wedkarze, nie bedzie domowym majster-klepka w garazu, nie bedzie złopal tyle piwska I palił fajek, nie bedzie wcinal tyle golony, bo zgaga , dostanie odlezyn od fotela I reumatyzmu od sciskania pilota tv :P Same miłe perspektywy ! Zobaczymy dziecko co powiesz jak ty bedziesz miec te 35 lat :P)

Gość gość
Kolejne głupie prowo znudzonej dzifki. Mama meża po 40 bez łysiny, paradontozy a seks mamy co noc.

Gość gość
paradontozy a seks mamy co noc." x tylko wpolczuc, ze musicie czekac az sie z ciemni :p takie paszkwile z was i nawet na swoje geby nie mozecie patrzec a co dopiero na narzady plciowe :D

Gość gość
"Z Ciemni"-haha co to haslo sama bylas robiona "w ciemni"ciemna suko Nie nie mam 30tki,ale moj chop ma36 pracuje jako instruktor fitness,kaski mamy tyle,ze nie dorobia sie twoi starzy przez cale zycie i takie gimbusiary i durne picze jak ty sikaja zeby choc spojrzal na nie.Wlasnie takie malolatki jak ty chcialyby choc chwile spedzic z kolesiem takim jak moj maz.na sam widok auta szczaja po niedopranych stringach.heheh pewnie kopnal cie twoj sponsor w d**e i teraz mscisz sie zakladajac durny topik.Zobaczymy jakiego ty masz partnera zdechlaka bez zebow stojacego pod sklepem z piwem na ktore wyszczelal a ty pewnie nawet na podpaski teraz nie masz i hoojowo ci sie nudzi. Zwykla tleniona dzifka

Gość gość
Mój 39 latek ma się dobrze ale on jest wyjątkiem. Większość młodszych to dwudziestoletnie zużyte obwisy. Co dotyczy także kobiet :D

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Mój 39 latek ma się dobrze ale on jest wyjątkiem. Większość młodszych to dwudziestoletnie zużyte obwisy. Co dotyczy także kobiet smiech.gif x Nie możesz byc kobietą ! żadna kobieta nie mówi, że kobiety mają jakiekolwiek wady

Gość gość
Normalny facet po 40 tce zaczyna dopiero :-D