Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natanek_26

Szukam dziewczyny ale mam wymagania

Polecane posty

Gość Natanek_26

do 25 lat, własne mieszkanie, prace, ładna, mądra, wykształcona, umiejąca gotować i sprzątać. Może tutaj uda mi sie znaleść takiego skarbeńka ?

Gość styl dżucze
czy 'księdzowi' wolno posiadać kobietę ?

Gość Natanek_26
a czemu ksiądz ? nie jestem księdzem skąd takie podejrzenia ?

Gość Natanek_26
kapselko spore ? chyba żartujesz !

właśnie spore. Zazwyczaj to kobiety szukają faceta z mieszkaniem. Cięzko będzie żeby umiała gotować ...

Gość Natanek_26
nie przesadzaj to sa co najwyżej średnie wymaganie, umiejetnosc gotowania to podstawa.

taka dziewczyna co chcesz będzie miała też spore wymagania co masz do zaoferowania?

Gość Natanek_26
w zasadzie wszystko pozatym, że jestem bezrobotny i nie mam mieszkania, ale dziewczyna powinna dać coś od siebie prawda ?

Gość Anijaja
Mieszkania mieć nie musisz, praca jakakolwiek, ale podstawowe wymagania: BMI 19-23 % tkanki tłuszczowej <7 oczywiście dobra rzeźba, sześciopak pauka minimum 21cm Spełniasz?

Gość gość
Natanek czyli szukasz wylacznie mozgiem? Serca nie wlaczasz do poszukiwan? I jak poznasz kogos i bardzo polubisz kogos kto nie spelnia oczekiwan to nie pozwolisz sobie na uczucie i odrzucisz, tak? ;)

Gość gość
następny debil z durnym tematem i stado pasztetów udających zainteresowanie:-D

Gość gość
a Ty koleś co soba reprezentujesz?? chyba nic szczególnego szukajac takich wartosci !

Gość Natanek_26
oczywiście musi mieć dobre serce i musimy sie kochać tzn ja ją a ona mnie i świata poza sobą nie widzieć, ale wątpie, że tutaj są dziewczyny co chociarz połowę tych wymagań spełniają.

Gość Natanek_26
tak myslałem, że na tym forum nie mam czego szukać.

Gość tomi5432
Ja też szukam dziewczyny ale same jakieś takie dziwne. Chciałbym żeby miała do 27 lat, w miarę ładna, najmniej średnie i samochód. Czy tak dużo wymagam?

Gość Natanek_26
podejrzewam, żę jednak 80% dziewczyn nie spełnia tych podstawowych wymagań naprawdę to jest przykre :/

Gość tomi5432
co się z tymi kobietami porobiło. Straszne. Tylko by leżały, pachniały i czekały na księcia w białym bmw. Zgroza. Ewentualnie będą dawać d**y za kasę kolesiom z internetu i będą mówić, że to nie prostytucja tylko układ sponsorowany.

Gość gość
Powinna? :D Możesz sobie żyć dalej sam do usranej śmierci z tymi swoimi wymaganiami :D

Gość gość
a gdy kobiety maja identyczne wymagania, a nie maja nic do zaoferowania poza dupa to szystko jest w porzadku :D

Gość gość
Zasada jest prosta- dostosuj wymagania do tego, co sam sobą reprezentujesz, najbardziej roszczeniowe postawy mają zwykle największe odpady, nie chcę nic sugerować, może w twoim przypadku jest inaczej.... :D

Gość Natanek_26
ja sądze że tutaj siedzi pełno grubasek tak jak na czatach wszystkie otyłe od siedzenia na d***e.

Gość gość
Ja umiem bardzo dobrze gotowac ale mieszkam jeszcze z rodzicami i maam dwoje dzieci . Lat 19 .

Gość gość
Mam własne dwa mieszkania, na codzien jeżdżę Crossfire'm, posiadam doktorat, moje BMI wynosi 19, jestem rok po trzydziestce, ale na takiego leszcza bym nie nadepnęła, nawet gdyby się podkładał pod moje obcasy, szkoda butów. Gdybym takiego pajaca do domu rodzinnego przyprowadziła, to by mnie rodzice wydziedziczyli.