Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam synków i chciałabym córkę

metody planowania płci komu się sprawdziły

Polecane posty

Dziewczyny po krótce : piszcie jeżeli stosowałyście jakąś metodę aby zachodząc w ciążę dziecko było pożądanej przez Was płci, no i czy przyniosło to skutki, czy ta metoda była skuteczna, czyli czy udało Wam się mieć chłopca albo dziewczynkę. Będę wdzięczna za wypowiedzi. Pozdrawiam Mamuśki :)

ja współżyłam w bliskich okolicach owu (z użyciem testów owulacyjnych) zatem wypadałoby mieć chłopca... jest dziewczynka :)

Gość gość
Ja gdzieś przeczytałem ze przed owulacjaz jest dziewczynka I wypadało ze owulację mam 9.03 wspolzylam 6,7.03 i później nie i faktycznie jest córeczka:-) no ale może to po prostu przypadek ale chcieliśmy dziewczynkę wiec się cieszymy:-)

Gość gość
Ją też wspolzylam przed owu i mam dziewczynke

Gość gość
up up, mnie to też interesuj****ardzo chcemy z mężem synka

Gość gość
TEZ PRZED OWU MAM TRZY CORKI

Gość gość
też mnie interesuje ten temat - na innym forum już wyczytałam że na dziewczynkę raz że przed owu, dwa że używać do mycia płynu z kwasnym ph - lacibios femina jedna z wersji tego ma ph 3,5, dodatkowo zakwaszać organizm vit.C, dodatkowo seks z płytką penetracją i bez kobiecego orgazmu - jest jeszcze odpowiednia dieta i witaminy - jeszcze nie stosowaliśmy tego bo mąż się leczy ale planuje spróbować bo chcemy córeczkę

Gość det
jest wiele tematow pozakladanych na internecie w tym temacie, musicie sie oczytac, jesli przeczytac 10 roznych tematow i 10 artykulów to wam sie rozjaśni w głowach. A co d skuteczności ja nie próbowała ale mam zamiar polączyc kilka sposobów, dieta wspołzycie w odpowiedmim czasie nie przegrzewanie lub przegrzanie jąder i zobaczymy. Oczywiście juz ucze sie moich cykli wg metod naprotechnologi aby byc przygotowaną. Jestę desperatką:P

Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi ! Mamy już 2 synów i nie ukrywam, że teraz bardzo pragniemy córeczkę :) Więc trzeba najpierw sprawdzać za pomocą testów owu kiedy będzie owulacja i kochać się bez zabezpieczenia tylko przed owulacją tak ? Do tego seks z płytką penetracją czyli raczej po misjonarsku :P No a dieta mamy czyli moja ? Będę wdzięczna jeszcze za odpowiedzi kochane :)

Gość gość
autorko poczytaj książkę "chłopiec czy dziewczynka" Wójcika jeszcze zanim zaczniecie się starać o córeczkę, mam nadzieję, że pomoże i chłopcy będą mieli siostrzyczkę :)

Gość gość
na chłopca to trzeba od tyłu a na dziewczynkę po misjonarsku hehe :P

Gość gość
ja mam chlopca a o dziewczynke staralismy sie 4 dni przed owiu i sie udalo :) pomocny jest kalendarzyk na stronie internetowej piekielko. nie mam jak w telku wkleic link. powodzenia :)

Gość gość
A u mnie metoda przed owu się nie sprawdziła :( A od wieków byłam wielką zwolenniczką tej teorii! Działaliśmy 3,5 dnia przed owu, 10 dnia cyklu, pozycja klasyczna bez orgazmu i jest drugi chłopak :( Dodam, że pierwszy poczęty w owu w 14 dniu cyklu. Jakie było moje zdziwienie jak na usg genetycznym lekarz potwierdził że będzie drugi chłopiec... Byłam wręcz pewna że będzie dziewczynka. Dodam, że owulację miałam zmonitorowaną, więc nie ma mowy o pomyłce, do tego testy owulacyjne, bez poprawiania. Jeden jedyny strzał przed owu.... i co? Będzie Wojtuś :) Ale o ile w przypadku chłopaka w owu metoda ta jest do 80-90% skuteczna, o tyle w przypadku dziewczynki jest to jedynie 60%, może do 70%. Więc w zasadzie jedynie odrobinkę zwiększasz szanse na dziewczynkę...