Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto nie ma ochoty na SWIETA w tym roku

Polecane posty

Gość gość

hej czy jest ktos poza mna kto nie ma ochoty na swieta? ten rok tak szybko mi minal /nadal pamietam zeszloroczne swieta a tu znow swieta...no i te zakupy i nic tylko wydawanie kasy na kilka dni tylko...mam gleboko gdzies te swieta

święta jak święta, wydarzenie religijne, nie mam co nie mieć ochoty. osobiście wolę atmosferę wielkanocną. nie wiem o jakich prezentach mówisz - nie chcesz- nie kupuj. nie idź za tłumem ja nie mam ochoty na siedzenie z moją rodziną, ale nigdy nie miałam. podobają mi się ozdoby w moim mieście. i to, że będzie dużo wolnego

Gość gość
ja nie mam ochoty, wszystko mi się wali, mam znowu epizod depresyjny... jeszcze dziś rano miałam dobry humor, chciałam się umówić z babcią na zakupy, kupić torebkę dla mamy na prezent, zaczęła kręcić nosem, to mówię, że kupię przez internet, a ona ,że jestem beznadziejna, mam zły gust i nazamawialam glupot, np. kosmetyczki we wzory zwierzece (!) i że to tandeta!! a te kosmetyczki dostalam od mamy , ktora dostala je od firmy gratis! to co ? wywalic? babka mi nawrzucala, a potem matka dzwonila ją przepraszac***pytac czy nie nagadałam jej czegos :( mialam tez kupic prezent dla chlopaka, ale juz mi sie wszystkiego odechcialo, nie chce prezentow, swiat, chce jedynie umrzec jak najszybciej i nie isc do piekla , oraz po smierci nie spotkac rodzicow , najlepiej calej mojej rodziny

Gość gość
kurde jak czytam te posty na tej kafeterii to widze jakie ludzie maja problemy...smutne to bardzo bo ja nie mam najgorzej a ciagle jestem niezadowolona...moja mama powiedziala mi kiedys ze ja nie patrze na to co mam ale ciagle myssle o tym czego nie mam w zyciu a chcialabym miec i stad moje frustracje, pozdrawiam

Gość gość
nie chcę świąt, chcę mi się wyć, myślę o szczęsliwych rodzinkach, o filmach familijnych, o choinkach, prezentach, radości, ja bede siedzieć sama w 4 scianiach, nie mam nawet choinki, mam doła, nie mam nawet ochoty się nachlać, chyba się położę i zagłodzę na śmierć, może się uda, mam już dość bezrobocia, płaczu, bycia ignorowaną przez wszystkich, czuję się jak najgorsza osoba na świecie

Gość gość
ja nie mam..mam to gdzies

Gość wiktoria741
A ja nie mogę się doczekać świąt. Kupiłam już dla wszystkich prezenty. Czekam tylko aż przyjdzie paczka z http://www.zgrami.pl/ Powinna być jutro, więc ze spokojem zdążę zapakować prezenty:)

Gość masakrawielkajedna
Ja nie mam w tym roku ani w żadnym.. Wielka pieprzona żenada.. Nienawidze świąt. Nigdy już ich nie polubie. Wielka farsa.

Gość gość
od kilku lat już nie mamy ochoty na typowo polskie obchodzenie świąt więc zawsze gdzieś wyjeżdżamy wtedy. Zjazdy rodzinne, gadanie o D marynie. . . .to takie nijakie już. Wolimy się wtedy zaszyć gdzieś w górach :) pozdrawiam

Gość gość
ja tez nie ma ochoty naświęta, dwa dni temu maz oznajmil mi po 6 latach,że chce rozwodu, więc kto by chciał swietowac w takich okolicznościach?

Gość mroweczk azetka
nienawidzę świąt W tym roku nie mam kasy więc tym bardziej denerwuje mnie ta pseudoatmosfera świąteczna. Nie będę mieć nawet choinki, a na Świeta wydaje dokładnie 40zł na prezent dla synka i 10 zł na oplatki.

Gość gość
ja też mam nieciekawą sytuacje rodzinną i raczej nie będziemy obchodzić wspólnych Świat, dla mnie rozwód to byłoby najlepsze rozwiązanie, ale co mi po sentencji jak i tak musielibysmy razem mieszkać, bo nie stać nas na kupno dwóch mieszkań.

Gość mroweczk azetka
rozumiem cie doskonale, ja tez niedawno dowiedziałam się o zdradach meza. zyc mi się nie chce,a co dopiero jakies swieta obchodzić.

A ja się nie mogę doczekać świąt i chciałbym, aby pierwsza gwiazdka przyszła wcześniej.