Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szerokonosa

Jak to jest z tymi nosami u kobiet

Polecane posty

Gość szerokonosa

Podobno kobieta powinna mieć malutki, wąski, prosty, lekko zadarty nosek. Większy czy dłuższy nos podobno zawsze szpeci, sprawia że kobieta nie będzie ładna, a tymczasem popatrzcie chociażby na Rihannę... Czy ona ma mały nos? Na pewno nie. Czy jest brzydka? Pewnie znajdą się tacy, którzy orzekną, że tak, ale dla wielu jest piękną kobietą. Ja sama mam nos dość szeroki, ,,murzyński" jak na Europejkę, a jednak uchodzę za ładną. To jak to jest z tymi dużymi nosami? Rozumiem, że są sytuacje kiedy nie szpecą, ale każdej kobiecie bez wyjątku byłoby lepiej z małym noskiem?

Gość gość
Zależy co komu pasuje... Większości kobiet pasują lepiej małe nosy, ale wyjątki zawsze się znajdą, poza tym to kwestia gustu :o

Gość szerokonosa
Błagam dowartościujcie mnie! Powiedzcie, że kulfony są piękne :( :( :(

Gość szerokonosa
Przyjmuję tlyko opinie twierdzące, że wielkie jest piękne. Osoby o innym zdaniu proszę o niewypowiadanie się w tym temacie 🖐️

Gość gość
rihanna ma gorylą urode. zauwaz tez jej doopne czolo

Gość szerokonosa
,,Błagam dowartościujcie mnie! Powiedzcie, że kulfony są piękne " - ha ha, to nie mój post. :) Nikt mnie nie musi dowartościowywać, ja sama wolałabym mieć nieco mniejszy nos, ale do swojego się po prostu przyzwyczaiłam.

Gość szerokonosa
Mi też uroda Rihanny kojarzy się z małpią, a jednak ona uchodzi za urodziwą kobietę. A mój nos, jest dużo mniejszy od jej nosa, ale jednak jak na pewne standardy jest za duży.