Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak facet wzbudza zazdrość w kobiecie

Polecane posty

Gość gość

jak wyżej jak wg Was mężczyźni wzbudzają zazdrość w kobiecie, która ich wcześniej olała?

Gość gość
Widzę, ze nikt mi z Was tu nic nie poradzi:-(

Gość gość
prowadzaja sie z inna.

Gość gość
dlaczego myślisz, że zazdrość wzbudza? Jak go olałaś, to mądry chłopak to zrozumie i żyje dalej swoim życiem. Jednym słowem po co miałby to robić Przewrażliwiona jakaś jesteś i niedojrzała :o

Gość gość
To nie chłopak, to facet. Ostatnio wysiadłam z samochodu a On siedział w aucie z inną kobietą i strasznie się do niej mizdrzył. Ona siedziała normalnie i zachowywała się też normalnie. Ponadto On cały czas zerkał czy ja to wszystko widzę. A ja stałam bez ruchu i się gapiłam. On później trochę spoważniał. Zastanawiam się czy to romans czy tylko zagrywka pode mnie. Jak tylko weszłam do sklepu wysiadł z jej samochodu i odjechał.

Gość gość
olałaś ! daj sobie z nim spokój. Przecież jak zaczniesz snuć takie jak wyżej domysły, potwierdzisz tylko, że jesteś na wskroś p-o-p*****************a :o

Gość gość
Faceci nie stosuja takich zagrywek,.jesli sie mizdrzyl to faktycznie banguje inna, musial sie jakos pocieszyc.

Gość gość
A to po co zerkał na mnie czy to widzę?

Gość gość
a co cie to interesi? pokazałaś mu "mam cie w doope". Koniec kropka.

Bo jak się na niego non stop gapiłaś, to zerkał, czemu tak patrzysz. Faceci nie stosują zagrywek. Są prości. Robią albo tak, albo siak. Nigdy inaczej. To kobiety potrzebują wzbudzać zazdrość, tworzyć chore sytuacje, wiem, wiem, gdy byłam w związku sam to robiłam i strasznie mnie to jarało. Zazdrosny facet to słaby facet, a słabszy bardziej się przywiązuje i bardziej zabiega o partnerkę.

Gość gość
ale słonko już zmądrzało i nie stosuje chwytów rodem z przedszkola w stosunku do 'głupszej płci'. prawda?

żaden. jeśli nie była zainteresowana, to nie będzie, choćbyś nawet na rękach chodził i jęzorem mył podłogę 🖐️ ----- aczkolwiek czasami bywa tak, że jakaś panna odrzuca faceta, a potem skruszona wraca po tym jak inny kopnie ją w tyłek. ale to patologia, więc pomijam takie przypadki.

"aczkolwiek czasami bywa tak, że jakaś panna odrzuca faceta, a potem skruszona wraca po tym jak inny kopnie ją w tyłek. ale to patologia, więc pomijam takie przypadki." . Takie kobiety to masochistki :P ! I jest ich naprawdę dużo O.o Moja kumpela (przeciętna z urody baaardzo) była na randce z przystojnym, miłym facetem. Rozumiecie to? I Olała go, by ubiegać się za gościem brzydkim i w dodatku mającym gdzieś moją koleżankę ;)

Gość gość
Czyli On bajeruje inną, to nie było wzbudzenie zazdrości?

Gość tannoy
chce zatopić w niej swego człona a ciebie ma w d***e bo nie chcesz dać mu swojej d**y

Gość gość
Niektóre kobiety strasznie potrybione są :o

słonko kafe - chyba nie rozumiesz, o czym piszę. ja piszę o przypadkach, w których laska ma faceta w głębokim poważaniu, a potem wiąże się z nim "z braku laku", jeśli ktoś atrakcyjniejszy ją oleje.

Gość gość
Spoko zrozumiałąm

Gość gość
a myślicie, że On po mojej minie mógł wyczuć zazdrość?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Z tego co napisalas do tej pory przypuszczam raczej ze to na Ciebie te akcje dzialaja a nie na niego. I - tak - mogl sie polapac ze jestes zazdrosna o te kobiete z samochodu.

Gość gość
kreci na Twoich oczach z inna. standard, już nawet wrazenia to na mnie nie robi :D