Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwielbiam meksykańskie telenowele televisy oglądam właśnie amor bravio

Polecane posty

Gość gość

ale super serial!! nie to co polskie produkcje ... te telenowele są piękne estetyczne, a taki tvn i wawa non stop :O :Ożal co albo klan :O chociaż wawa non stop jeszcze gorsza

Gość gość
piękni aktorzy, piękne aktorki , ludzie z klasą, piękne scenerie, rancza, byki, ciekawa fabuła... ah nieposkromiona miłość

Gość PraweaTywea
akurat Wawa non-stop i inne ukryte prawdy to nie seriale tylko tzw. docu-soap. w ktorych graja aktorzy-amatorzy. tzw. statysci. One robia furore w Europie, szczegolnie z niemiec skad zostaly skopiowane polskie wersje ... A od Klanu lapy precz! ja klan lubie, najlepsza polska telenowela. w porownaniu do M jak milosc czy pierwszej milosci to majstersztyk.

Gość gość
Klan już stał się trochę komedią parodią, jednak wiele wątków jest nudnych, najbardziej denerwujący aktorzy klanu : michał, kinga, jeremiasz, cicoia stasia, aga i jej typ i corka agi i ich dialogi

Gość gość
ja nie wem skad oni wytrzasneli tych ludzi do wawy non stop ;D

Gość dazx
Lepsze określenie na aktorów amatorów to amaktorzy, tak jak to nazywa autor bloga http://gdybymbylaktorem.pl/. Ale członków ekipy Warsaw Shore to nawet statystami bym nie nazwał.

Gość gość
Ja też oglądam od młodych lat jak chodziłam do podstawówki, z mama i babcia oglądałam a teraz co nowa sie zacznie to oglądam i się wciągam :)Są fajne, zawsze jakaś intryga, miłość, zazdrość, spiski itd w sumie chodzi we wszystkich o jedno a są różne wątki i historie.zazwyczaqj te wredoty giną lub schodzą na dobrą droge, poznaja miłość dostrzegaja, że nie pieniądze są ważne itd a główni bohaterowie w końcu znajdują prawde, poznają ludzi, ich działania a miłość jak była tak została lub nawet sie umocniła. Czasem pokazują, że wielka miłość gdzieś zginęła na nowo sie zakochują, bywa, że i poźniej okazuje sie, że miłość pierwsza żyje wtedy dylemat co zrobić zazwyczaj wracają do tej pierwszej a ta druga osoba zakochuje sie w kimś na nowo lub odwrotnie może być z tą pierwszą w zależności co się przeżyło u jej boku.Tak jest w tych filmach wciągają i czekamy co dalej ale jak zostalo to ułożone to sie dowiemy to tylko film, i tak miłość mężczyzny i kobiety jest finałem.Jest zazwyczaj zakończony małżeństwem i dziećmi i wszyscy żyją długo i szczęśliwie :)

Gość PRZEMEKK 23 LATA
ja ogladam"mode na sukces" od pierwszego odcinka