Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do głupich i złosliwych

najbardziej boli odrzucenie przez piękną kobite wtedy zemsta faceta jest okrutna

Polecane posty

Gość do głupich i złosliwych

potrafi wyzwac od najgorzej głupich [cześć[ a piękne pokażą tak [cześć] przygłupie

Gość niech se wyzwwolą
prawda :)

Gość gość
można dokładniej i składniej?

Gość gość
widać, że autorka nie zna mężczyzn

Gość gość
to ja powiem, faktycznie miłośc nieodwzajemniona jest dla faceta najgorsza kara i z tego powodu staje sie nieszczęsliwym psychicznym zwyrodnialcem :))mści sie itd itp

Gość gość
Naprawde? Panowie wypowiedzcie sie,prosze.

Gość gość
bywa że i zbije takom paniom taki psychiczny, chce ja przejechać walcem na drodze, ale to jest cieżkie do wykonania bo trzeba wypozyczyć walec albo ukraść ale zwłoki łatwiej wtedy ukryć, można tapete zrobić w garażu i rzucać w nią scyzorykami

Gość gość
to jest prawda :D a prawda jak widze noli :P:

Gość gość
a potem jest przewściekły, ze nie żyje, bo chciałby ją jeszcze raz zabić ...no i tak to sie toczy

Gość Ależ Milordzie
Zemsta za odrzucenie ...? Kim ja musiałbym być ? kobietą...? :) :classic_cool:

Gość gość
meżczzyni mordują z zazdrości :(

Gość Ależ Milordzie
"meżczzyni mordują z zazdrości smutas.gif " jasne ;) często żeby nie baba ,to karp wigilijny pływał by w wannie do przyszłego roku

Gość gość
kobiety nie potrafią być tak okrutne i mściwe jak faceci

Gość gość
tak kobieta nie są takie

Gość gość
tak kobieta nie są takie

Gość gość
no tak tak, Milordzie, to my kobiety takie agreswyne, że przebieramy nozkami czem predzej z pracy, zeby przy obiedzie poogladać mordobicie na ringu

Gość Ależ Milordzie
Nie przepadam za mordobiciem w tv na ringu ,może dlatego że jestem czasem zmuszony do mordobicia w pracy ale wtedy też za nim nie przepadam ...Podobno w średniowieczu szubienice i gilotyny miały głównie żeńską widownie ale może to seksistowski mit ;) nie wiem

Gość gość
nawet jeśli to prawda, wyjątek (tki) potwierdza regułę, Milordzie, chyba że chcesz udowadniać, że to kobiety częściej gwałcą, biją, kradną itd. wystraczy rozejrzeć się po zakładach karnych żeby przestać być infantylnie złośliwym wobec kobiet w tym wzgledzie, chyba że w tym szaleństwie powiemy, że kobiety są jeszcze tak cwane, że częściej udaje im się wymknąć z ręki sprawiedliwości ;) no tak, kobiety to samo złoooooo i do tego perfekcyjnie zakamuflowane......

Gość Ależ Milordzie
Nie ,ja ogólnie uważam że mimo pewnych niedoskonałości ;) kobiety są lepszymi ludźmi . Oczywiście w sprawach indywidualnych nie ma co powoływać się na tendencje.

Gość piękna kobietkaa
:) piękne cos na ten temat wiedzą ..

Gość gość
"gość kobiety nie potrafią być tak okrutne i mściwe jak faceci". Od kiedy? Kobiety nie są tak agresywne, nie będą domowymi bokserami, ale nie mogę się zgodzić, że są mniej okrutne, bo uważam, że potrafią być dużo bardziej okrutne, gdy chcą. Tylko tego nie widać tak jak działań mężczyzny. I mówię to jako kobieta.

Gość gość
"gość nawet jeśli to prawda, wyjątek (tki) potwierdza regułę, Milordzie, chyba że chcesz udowadniać, że to kobiety częściej gwałcą, biją, kradną itd. wystraczy rozejrzeć się po zakładach karnych żeby przestać być infantylnie złośliwym wobec kobiet w tym wzgledzie". Nie, nie gwałcą i nie biją, ale nie zawsze trafiają za kratki, bo sprytnie knują intrygi. A to nieraz gorsze w skutkach niż danie komuś w nos. Wystarczy wyściubić nos poza komputer.

Gość gość
moja droga to mało wiesz, nawet plotki facetów na temat kobiet są tak niewybredne i wulgarne że nie równają się kobiet.

Gość gość
wyściubiam, często wściubiam nos takim osobom prosto w ich oczy :( .... ;)

Gość gość
niektórzy facec****sługują się innymi w załatwianiu swoich spraw, należysz do nich Milordzie?

Gość gość
idę stąd czem prędzej, bo zacznie sie zaraz walka ma maczety i noże........................ ;) i udowodnimy sobie, kto jest lepszy w te klocki ;) :P ja znikam...