Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka______

produkty BABYDREAM OPINIA

Polecane posty

Gość autorka______

witam, co sadzicie o produktach "babydream" z drogerii rossmann ?? zbliza sie czas kompletowania wyprawki dla mojego maluszka i czytaz oraz szukam opini na temat poszczegolnych firm :)

Gość gość
również chętnie poczytam :)

są dobre, robione dla Rossmana przez znane i cenione niemieckie firmy- kosmetyki, mleko, smoczki.

Gość gość
ale nawet dla noworodka są dobre? jak myślicie?

Gość minie_28
moj syn akurat mial uczulenie na te kosmetyki.

Gość gosc jl
dla mnie co niemieckie to jeden wielki syf nn pochodzenia, nie zabija nas podczas wojny ale za pokoju

Gość gość
dzięki za link do tematu :)

Gość gość
Smoczki dobre nie sa zwlaszcza jesli chce sie karmic piersia. Lovi albo mam baby sa najlepsze. Po tych bd mozna miec problemy z przystawianiem do piersi ponadto pozniej moga u dziecka wystapic problemy logopedyczne.

Gość gość
kosmetyki babydream mają bardzo dobre składy, lepsze niż większość drozszych firm, ja używam bo mi pasują :)

Gość gość
gościu z 16.12.13 - na jakim etapie zaczęłaś stosować te kosmetyki? w jakim wieku było dziecko?????

Gość gość
Ja kosmetyków nie używam, ale chusteczki nawilżające tylko babydream, bo tylko po nich nie ma uczulenia. Pieluszki też są ok, ale ostatnio zakupiłam "Dady" z biedronki i uważam, że są znacznie lepsze.

16.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Smoczki dobre nie sa zwlaszcza jesli chce sie karmic piersia. Lovi albo mam baby sa najlepsze. Po tych bd mozna miec problemy z przystawianiem do piersi ponadto pozniej moga u dziecka wystapic problemy logopedyczne. ********* proszę - powiedz mi SKĄD TO WIESZ?

Gość autorka______
uzywala moze ktoras z was wkladek laktacyjnych tej firmy??

Gość gość
sama używałam szamponu do 'zdrowej' pielęgnacji włosów-tragedia, prawie ołysiałam. Sama używam chusteczek niebieskich nawilżanych, używam do higieny intymnej. Oliwki niebieskiej używam przy mieszaniu jej z odżywką z gliss kura której nie mogłam dokończyć do olejowania włosów, jest ok również po depilacji woskiem. Talk także przed i po depilacji jest bardzo dobry do łagodzenia, również jako 'suchy szapmon'. Lotion do ciała jednak był zbyt mało treściwy, nie nawilżał skóry. Kremy ochronne do twarzy są ok.

Gość gość
pieluch bd uzywam dla syna praktycznie od urodzenia, kosmetyki ok, kaszki, nektary tak samo, chusteczki mi nie pasuja bo wg mnie slabo nawilzone, owoce w sloiczkach ok, ale juz obiadki mi nie pasowaly nie wiem czemu, ogolnie ja bym polecila te marke

Gość gość
bardzo dobry asortyment, jakość tej marki, kosmetyki bardzo wydajne i przede wszystkim dobre ceny - bardzo polecam.

Gość gość
Polecam tę markę, korzystam od narodzin synka z wielu produktów tej marki - pieluchy, podkłady jednorazowe, mleko modyfikowane, niektóre kosmetyki. Rzeczywiście chusteczki nawilżane są trochę zbyt suche i wolę te z Biedronki (Fitty) lub Carrefoura (Linteo Baby).

16.12.13 [zgłoś do usunięcia] autorka______ uzywala moze ktoras z was wkladek laktacyjnych tej firmy?? ********** tak, raz kupiłam, takie sobie jak dla mnie, najlepsze ze wszystkich były dla mnie baby ono

Gość gość
polecam mleko i kaszki, żel do kąpieli, oliwkę i pieluszki. jedynie chusteczki sa do d**y

Gość gość
mieszkam w dei kupuje te kosmetyki w tutejszym rossmanie, dla mnie są super. synek świetnie na nie reaguje, mają przystępne ceny/ Tylko pieluszki i mokre chusteczki pampersa bo według mnie nie ma lepszych.

Gość gość
wkładki laktacyjne tej firmy są super! bardzo miękkie i chłonne. Na allegro zamawiam również kaszki bezmleczne (jaglaną, 3 ziarna) i też są super!

Gość mijaks
polecam, produkty mają świetny skład, biją na głowę wszelkie koncerny typu Nivea, czy J&B. Mam pieluszki, wkładki, stosowałam balsam na rozstępy.

a ja lubie produkty babydream, ufam ich kosmetykom między innymi dlatego, że w testach wychodzą na "zdrowsze" niż innych renomowanych firm. zresztą nasza córka nie marudzi i fajnie pachnie ;P więc tak: kosmetyki: ok wkładki - ok kaszki: ok - bo bez cukru mleko - nie wiem dokładnie, ale 2 bylo ok, choć prawie nie używałam wtedy, a 3 tragedia pieluszki: super są, ale nie lubię serii fit&fun, biore te droższe odrobinkę i jestem mega zadowolona chusteczki: dla mnie nie, bo sa bardzo suche produktów dla dziecka typu smoki, butelki nie używam i nie wiem, ale lubie Nuka smoki i butle PS/ dla noworodka uzywałam kosmetyków pharmaceris ale szału nie było

Gość gość
uzywalam balsamu dla kobiet w ciazy i nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy faktycznie dziala ale nie mialam rozstepow na brzuszku ;)

Gość gość
wlaśnie ja dziś idę do rossmana po ten balsam dla kobiet w ciąży :) Jestem w 6 miesiącu, na razie nic nie wyskoczyło, oby tak dalej. w każdym razie smarować brzuch napewno nie zaszkodzi. I przy okazji popatrzę co tam mają z tych kosmetyków dla mamy i dla dziecka

Gość gość
no ja tez w 6 mies jestem i wczoraj kupilam sobie balsam i oliwke.balsam super wydajny i zapach mi sie podoba taki delikatny.a co do reszty produktow to zobaczymy.na pewno kupie jeszcze jakies kosmetyki dla dziecka;)

Gość gość
a jaka cena tego balsamu mniej więcej? Chyba poniżej 20 zł prawda?

Gość gość
Wkładki laktacyjne są do d**y, są grube i małe. Lepiej wydać wiecej na lanilosh ale się przynajmniej sprawdzą i wystarczą na dłużej. Córkę myje w produktach babydream, kremowego plynu do kąpieli używam i szamponu, od 3 miesiąca życia. Wcześniej kąpałam w oliatum. Pieluchy do d**y. Zresztą dla mnie dada tez są do duoy wiec moze komus jednak,pasują.