Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki prezent dla mamy może być PYTAJNIK

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam mamie pod choinke kawę ziarnistą w metalowej puszce, czarną herbatę ekspresową i ręcznie robione pralinki. Wszystko firmy Krakowski Kredens, więc tanie to nie było, kosztowało w sumie 45 zł... Czy taki prezent jest ok, czy zbyt skromny? Dodam, że jestem studentka na utrzymaniu rodzicow, wiec nie mam zbyt dużo kasy

Gość gość
pytasz serio czy to kolejny spam reklamowy? ja bym sie w sumie ucieszyla z takiego prezentu, fajny i przynajmniej nie jest jakis oklepany

Gość gość
pytam serio, dlaczego od razu spam? Po prostu chciałam jej kupić coś praktycznego, ona lubi pić kawę dlatego taki pomysł. Ale żeby nie sama kawa to dokupiłam te pralinki i herbate, chociaż nie jest smakoszką herbat, dlatego zwykła ekspresowa czarna, żeby mogła sobie do pracy wziąć. Nie chciałam kupować jakiegoś oklepanego balsamu do ciała, który rzuci w kąt.

Gość gość
pytam, bo tu sie ostatnio az roi od tematow zachwalajacych strony internetowe czy sklepy gdzie mozna kupic prezenty i jestem wyczulona. A co do prezentu, to jesli piszesz, ze mama woli praktyczne prezenty, to ten co wybralas bedzie jak znalazl :)