Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zle samopoczucie w ciazy TO NORMALNE

Polecane posty

Gość gość

Witam. otoz od kilku dni czuje sie bardzo oslabiona. najchetniej lezalabym tylko w lozku i spala. jestem w 36 tyg ciazy. ostatnio jak mialam badana hemoglobine bylo ok ale to bylo w listopadzie, moj lekarz wyjechal na urlop i nastepna wizyte mam 7.01.14. powiedzcie mi prosze czy to normalne w tym okresie ciazy? nawet teraz leze i nie moge sie sama podniesc, rece mi sie trzesa, oblewaja mnie poty.

Gość gość
tez tylko lezalam i spalam pod koniec ... ale jesli masz watpliwosci idz prywatnie albo do szpitala...

Drzenie rak i oslabienie w tym tyg. ciazy moze byc tez oznaka cukrzycy ciazowej. Zbadaj cukier.

Gość gość
Wlasnie w tym problem, ze nie mieszkam w pl i tu nie mam gdzie pojsc prywatnie na kontrole. naprawde nawet na poczatku ciazy bylo lepiej, cukier zawsze mialam w normie

Gość gość
nie łatwiej byłoby iść do rodzinnego i zrobić morfologię niż pytać wróżek z forume ? one Cię z anemii leczyć nie będą sprawdź też glukozę na czczo i ciśnienie krwi

Gość gość
Jakby to bylo takie latwe to zrobilabym to. napisalam w poscie wyzej, ze nie mieszkam w pl i tu nie mam raczej szans zrobic "badan na zadanie"

Gość gość
wszędzie chyba są izby przyjęć oraz ginekolodzy, prawda ?

Gość gość
tak sa wszedzie ale jesli nie potrafisz mi powiedziec cos ciekawszego to moze lepiej bedzie jak nie bedziesz wypowiadal/ala sie?

Gość gość
Ja mam to samo. Jestem strasznie zmeczona, pol dnia spedzam w lozku bo nie mam sily cokolwiek robic. A ja jestem dopiero w 33tyg. Niby nic mnie nie boli a czuje sie taka slaba i padnieta.

Gość gość
Dziewczyny tez sie tak czulyscie pod koniec ciazy? mialyscie jakies domowe sposoby jak dodac sobie sil?

Gość gość
napisałam, zrób badania dbaj o zrównoważoną dietę odpowiednią ilość żelaza, witamin i magnezu, potasu

Gość gość
Do tej pory bylo wszystko ok. odzywiam sie (moim zdaniem) dobrze, biore witaminy, magnez i kwas foliowy