Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam żony

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat, jestem dziedzicem sporej fortuny, należę do osób bardzo bogatych. Jestem wysoki, wysportowany i zadbany, kobiet uważają, że jestem przystojny, długość penisa: 24 cm, obwód - 17 cm. Skończyłem Harvard z wyróżnieniem, obecnie jestem właścicielem globalnego koncernu współpracującego z największymi niemieckimi działającymi w branży motoryzacyjnej. Szukam żony, najlepiej po 30tce, może być z dzieckiem, chętnie będę je niańczył, może być rozwódka albo mężatka. Nie dbam o urodę, może być niezbyt urodziwa i przytyta, najlepiej taka, która często udziela się na kobiecych forach w Internecie. Mój adres email: michal_bernstein@gmail.com

Gość Ania_Manchester
Ale nie jestes czarnoskory. Odpadasz w przedbiegach.

Gość Madeline992
Skonczyles marzyc?:)

Gość kobieca_kobieta_
ja jestem chetna , mam 162 cm wzrostu, 80 kg , ale chodze na sorarium, mam zadbane dlugie wlosy, pasemka, mam 3 dzieci, sa przyzwyczajone do obcych, wiec nie ma problemu, kobiece fora uwielbiam, mozemy razem poserwowac kocurku , mrauu....:) nie jestem ani mezatka ani rozwodka, to wpatki wieku mlodego, hahahhaha, moge do ciebie podjechac, gdzie mieszkasz?

Gość gość
kobieca_kobieta_ pipsko juz ci stanelo z podniecenia na mysl o dostatnim zyciu i wielkim ku*asie?

Gość kobieca_kobieta_
ale o co ci chodzi?odwal sie, szuka zony, jesli jestes chetna to sie przylacz i juz,

Gość kobieca_kobieta_
jestes autorze?gdzie mieszaksz?mam auto, mozemy sie spotkac

Gość gość
kobieca_kobieta_ Autor to troll. Tacy frajerzy nie istnieją na tej planecie. Facec**przy kasie posuwają jędrne 16tki, a nie takie stare doopy jak ty.

Gość kobieca_kobieta_
trudno, moze sie jeszcze odezwie