Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie zrobili na moim miejscu

Polecane posty

Gość gość

Bal sylwestrowy na sali ida wszyscy moi znajomi, ale w parach.I namawiaja mnie abym z nimi poszla sa jeszcze miejsca wolne. Co mam zrobic.Podobno maja byc jakies dziewczyny same i kilku facetow, ale sama nie wiem

Gość gość
sama nie, bo okaże się, że każdy ma parę i będziesz siedziała sama jak palec, kiedy będą tańczyć w parach

Gość cvbn
bez przesady , ja bym poszla pobawila sie ze znajomymi fajnie:)

Jeśli będą tam osoby w pojedynkę , to idź. Najlepiej jednak weź jakiegoś kolegę lub znajomego. Nie wierzę, że wszyscy mają plany.

Gość goscautorka
jeden pan mi odmowil , poza tym wszyscy znajomi maja kogos,

Gość gość
a ile masz lat? sama nie wiem, zalezy jak sie czujesz ze swoja samotnością. Bo jesli masz to gdzieś i olewasz sprawę to idź. Ale weź pod uwagę, że będą zakochane pary itd i mozesz sie źle czuc

Gość goscautorka
25 wiem ale mnie to nie przeszkadza gorzej z tym jak bedzie to wygladalo jak pojde sama

Gość gość
a no to najwazniejsze że Tb nie przeszkadza. A co inni pomyślą to już nie Twoja sprawa

Gość gość
ja poszłam bez pary na studniówkę. Też mnie wszyscy identycznie namawiali, a potem.... było c*****o...

Gość gość
ja bym nie poszła... też jestem sama i dostałam zaproszenie na domek - pomijając, że cena jest dla mnie nie do zaakceptowania w tej chwili przynajmniej, to znam tam parę osób, którzy mają swoją parę i oprócz tego osoby, których w ogóle nie znam i nie wiem czy są same czy w parach - odmówiłam

Gość dfghjk
ta to lepiej siedziec w domu dajcie spokoj ludzie to jest sylwester bawcie sie!!

Gość gość
idź jak nie pójdziesz to nigdy nikogo nie poznasz, ksiąze z bajki nie zapuka nagle do twych drzwi, tak mi mówiła zawsze siostra i miała rację :)

Gość gość
a gdzie poznaliscie swoje połówki? ja nie moge na nikogo trafic. zawsze tak jest że jak mi się spodoba ktoś to mnie olewa. Jak ja napisze do niego to mi odpisze ładnie pieknie, ale sam z siebie nie napisze. Co ja mam zrobić?

Gość gość
ja poszłam na dyskotekę i tak poznałam mojego męża :) wcześniej ciągle siedziałam w domu

Gość aaauuuttorkkabhjkl
lepiej isc niz siedziec w domu Pomysl ja bym poszła

Gość gość
no tak, ale facet się chyba Toba interesował? Ty o niego zabiegałaś?

Gość gość
zapoznaliśmy się, wymieniliśmy numery i zaczęliśmy się spotykać

Gość gość
a on sie pierwszy odzywał czy ty?

Gość gość z 22 25
no może macie rację z tym siedzeniem w domu... naprawdę bym chciała kogoś poznać nowego :( I strasznie mnie to wkurza, że jestem taka nieśmiała i zakompleksiona. Eh ;/ Chyba muszę się wziąć za siebie po prostu, schudnąć, zrobić nową fryzurę.. może to mi pomoże

Gość aaauuuttorkkabhjkl
gosc z 22 z5 a ile maszlat?

Gość gość
on był z chłopakiem którego poznala moja kolezanaka na wcześniejszej dyskotece i tak razem zaczęliśmy gadać było więcej osób i zaiskrzyło

Gość gość
hej:) idz dziewczyno:) słuchaj - zawsze masz wyjscie awaryjne,ze ja bedziesz sie tragicznie zle czuła w towarzystwie to wezmiesz takse i pojedziesz do domu, chociaz ja raczej sie spodziewam,że tak źle nie bedzie jak przypuszczasz:) wiele par nie lubi sie tak mizdrzyc do siebie w miejscach publicznych to raz , a dwa,ze przy stole na pewno bedzie wesoło i każdy z każdym bedzie zartował i rozmawiał zwłaszcza po kilku kieliszkach;) tańce też są w kółeczkach , wężykach,a nie tylko w parach:) idąc tam niewiele stracisz a możesz zyskac bo siedzac w domu przed tv tez bedziesz sie smutno czuła patrzac i myslac o bawiacych sie teraz ludziach,a jak pojdziesz to albo spotka cie podobne uczucie jak opcja pierwsza,albo bedziesz sie swietnie bawiła:) czyli wyjsciem na sylwka ze znajomymi zwiekszasz swoja szanse na dobra zabawe:)

Gość gość z 22 25
@ aaauuuttorkkabhjkl 25 mam

Gość aaauuuttorkkabhjkl
wiec dalej 25 cwierc wieku za Toba do przodu dziewczyno!!

Gość goscautorka
wiec chyba pojde dzieki za odpowiedzi

Gość aworm
Lepiej nie iść, bo będziesz się nudzić, wierz mi... inni też ci to pisali. Poszukaj lepiej innej opcji na sylwka, np. na tej stronce http://www.sylwestrowy.pl - sporo ofert dla singli ;)