Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna zauroczyc sie osoba z kafe pytam

Polecane posty

Gość gość

a jak tak, to jak to przebiega i jak szybko mija? bo ja sie czuje jak pod narkotykiem :o

Gość Brubchildiusz Zabujczy
Jak widzisz po sobie - chyba mozna :D

Trzeba chyba stanąć na rzęsach, żeby zasłużyć sobie na to, aby być obiektem teg zauroczenia:p Trudno mi sobie to wyobrazić....:p

Gość Ewija
nie można, jesteś mięczakiem, że myślisz o wirtualnych os

Gość gość
a kto cie tak oczarowal

Ewijja - mięczaki nie myślą. Ani małż, anie ślimak mózgu nie mają. Powtarzać podstawówkę marsz! :p

Nie można. Ja mam tylko to szczęście że odnalazłem swoją bliską rodzinę na kafe, a dokładnie kuzynkę i zamierzamy kazirodczo skonsumować nasz związek.

syn fubu - nie hamuj się, zakazany owoc najbardziej smakuje :D udanej konsumpcji!

Po mojemu syn fubu może być właśnie owocem kazirodczej konsumcji. Jego niedowład umysłowy może o tym świadczyć:p

Gość gość
Można, ja byłam oczarowana 3 facetami; prowadziłam z nimi długie rozmowy na gg jeszcze wtedy ;) eh, stare czasy. Jeden z nich wziął ślub z kobietą tutaj też poznaną, inny prowadzi sklep internetowy a ostatni chyba szuka kobiety celem 'ulzenia sobie'

Gość ŁUKASZ_N
Nie mozna zapomnij to tylko net net jest bardzo zgubnym medium

Gość sześciopalcy JOe
Nie można się ZAUROCZYĆ. Możesz co najwyżej się ZACHWYCIĆ, tak jak zachwycasz się BOHATEREM ulubionej książki. Takie moje zdanie 🖐️

Gość gość
Mi przeminęło po niecałym roku pisania wieczór w wieczór, było ciężko skończyć.

W 2007 roku zachwyciłem się Alem Pacino, nie przeszło mi do dzisiaj i nie przejdzie, nie przeminie do końca życia. Powiem więcej to mnie ukształtowało na całe życie. Jak więc można mówić że coś przemija, jeśli jest w tobie nigdy nie przeminie nawet gdy się skończy.

syn fubu - pamiętaj, ze lepiej zalowac za grzechy niż stracone okazje a jeśli to dla Ciebie nie jest dziewiczy przypadek w rodzinie,jak sam piszesz, to już trochę znasz smak spełnienia ;)

Gość gość
Powiem z wlasnych doswiadczen :P Mozna sie troche zauroczyc, czy po prostu czesto myslec o tej osobie czyli nicku z kafe :D:D:D:D ale po przerwaniu korespondencji minie, tak samo jak znajomosci w realu :)

Gość autorka_tego_tematu
zauroczyc, zachwycic, pozadac :P nazwij to jak chcesz, ale jak sie z kims wejdzie w takie gadu-gadu, niekoniecznie na gadu-gadu, to sie wytwarza prawie ze wiez. jeszcze jak do tego sa podteksty, to sie po prostu o tej osobie zaczyna myslec, jakby to byla osoba, a nie tylko wytwor kafeterii :P wchodzi to w nawyk, czeka sie na tej osoby kazde nastepne slowo. nalog, glupota bo glupota, ale czasem cieszy, czasem wkurza ;)

Gość autorka_tego_tematu
mozna przerwac korespondencje, ale jak przerwac odwiedzanie kafeterii :D :D :D

Gość gość
Zgadza sie Autorko tematu:P

No ja właśnie myślałem aby zastąpić sobie swój nick np na Edmund Kolanowski, ludzie by nie myśleli o mnie tylko o nim ale już za pózno i już zawsze będą mnie kojarzyć z fubu - for us by us.

Gość jowek
Można się zauroczyć. A nawet zakochać. wiem coś o tym. Zależy na kogo się trafi.

Osobą nie można. Ja akurat nie jestem nie jestem osobą jak inni, bo moja osobowość ludzka to tylko maska.

Gość gość
Wydaje wam sie, ze to zakochanie. Wam sie po prostu nudzi, a kefe to super lek na nude i wtedy wtedy "osoby" z kafe staja sie takimi narkotycznymi lekami na puske w zyciu, stad odczucie, jakby sie bylo "zauroczonym".