Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myslicie ze 60 latek zmoglby znalezc taka atrakcyjna 30 40 latke ktora za kase

Polecane posty

Gość gość

uprawiałby z nim seks? 30 40 w temacie oznacza 30-40. Zamiast kase chciałem napisać pieniądze, ale się nie zmieściło ;)

oczywiscie , ze znajdziesz . Tylko pytanie czemu chcesz to robic ? Nie lepiej znalezc sobie mila towarzyszke zycia , ktora pomoze, zrozumie , wesprze .

Gość gość
Ja jestem dużo, dużo młodszy, przed 30tką, ale pytam już na przyszłość. Ja nigdy stałej partnerki mieć nie będę, tylko takie za pieniądze, więc warto już teraz się zastanawiać, do jakiego wieku będzie można znajdywać tego typu kobiety. Słyszałem że miliarder Soros ożenił się niedawno z o połowę od siebie młodszą kobietą, ale tu wiadomo, takie pieniądze zawsze znajdą chętną, tym bardziej u boku kogoś w tak podeszłym wieku. Ja raczej kilkudziesięciu miliardów dolarów nie zarobię ;)

Gość gość
Poza tym taka za pieniądze też pomoże, zrozumie i wesprze. Nie tylko za seks się płaci, to wszystko jest w pakiecie ;)

mam kumpla, mega przystojny, świetny charaker, ale mentalnosć taka: nie będę się bawił w jakieś związki, tylko uprawiał seks. DLaczego? Dlaczego?! :D

Gość gość
Ja właśnie przez takich jak twój kumpel nie mam nigdy zamiaru związać się z kobietą na stałe, ba, nigdy w życiu nie dotknę kobiety, której za to nie zapłacę ;) Wolę mieć do czynienia z d****** niż taką, która robiła za seks zabawkę u takich jak twój kolega.

Gość gość
A po co ma być w związku, jak bez ma to wszystko, co jakby miał partnerkę?

Gość gość
ta ma to samo co jakby byl w zwiazku ale z kilkoma moze kilkonastoma panienkami po co mu jedna na stale jak ma 20 na skinienie?

Może masz rację. No ja jestem inaczej wychowana i nie potrafiłabym tak, ale faktycznie, może jest to na rzeczy. No i nie musi się bawić w takie rzeczy typu "Jedziemy do mojej rodzinki na święta" i takie tam. Mnie się np. to wydaje fajne, ale jemu może to nie odpowiadać. A szkoda! :P

Gość kjsdankafdnoaefdijaosdjiaso
Jasne że by mógł. Jak ten 60 latek ma miliony, to znajdzie taką ładną co ma i25 lat i która będzie mu codziennie obciągać sflaczałego fiuta.

Gość studente biologe molekule
Za 20-30 lat to będzie tak wysoko rozwinięta medycyna i medycyna estetyczna, że jak będą pieniądze, to zmarszczonego 100 latka będzie można odnowić, ze będzie wyglądał jakby miał 20 lat.

Gość 40latkaa
ciekawe ?? czy mógłby :P

Gość wiemmmmm
Zdrowy 60latek "może" i wbrew powszechnej opinii, nie potrzebuje do tego żadnych tabletek.

Gość womag1
Mam 56 lat i dwie partnerki zona i kochanka Nie mam problemu z zadowoleniem / seksualnym / obydwu ukochanych kobiet / jak jest mozliwosc czasowa to kilka razy dziennie/ . Nie potrzebuje żadnych medykamentów. Uwielbiam tez z nimi rozmawiac i mowic im ze sa piekne, kochane, po prostu rozmawiac z nimi i jeszcze jedno przedkladam ich zadowolenie nad swoje to duzo daje / rada dla mlodszych / . Obydwie partnerki sa o 10 lat mlodsze To moja odpowiedź na niektore wypowiedzi zawarte w temacie :-)

Gość womag1
Mam 56 lat i dwie partnerki zona i kochanka Nie mam problemu z zadowoleniem / seksualnym / obydwu ukochanych kobiet / jak jest mozliwosc czasowa to kilka razy dziennie/ . Nie potrzebuje żadnych medykamentów. Uwielbiam tez z nimi rozmawiac i mowic im ze sa piekne, kochane, po prostu rozmawiac z nimi i jeszcze jedno przedkladam ich zadowolenie nad swoje to duzo daje / rada dla mlodszych / . Obydwie partnerki sa o 10 lat mlodsze To moja odpowiedź na niektore wypowiedzi zawarte w temacie usmiech.gif

Gość gość
za kase moze znajdziesz

Gość gość
lepiej miec jednego partnera