Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieznajomy z marketu

Polecane posty

Gość gość

Możliwe jest zauroczenie się obca, widzianą 1 raz w życiu osobą? Glupie to i zaraz mnie zjedziecie ale i tak napisze bo nie mam komu o tym powiedzieć. Niedawno bylam z mężem i dziecmi na zakupach, ogladajac jakies swiateczne produkty, uniosłam wzrok i zobaczyłam jak kilka metrow przedemna idzie mezczyzna, nasze oczy się spotkaly, czas jakby stanal, miałam wrazenie ze skads go znam on tez miał wyraz twarzy jakby już gdzies mnie widział, chodziliśmy miedzy regalami i ukradkiem spadladalismy na siebie, wiem ze już go raczej nigdy nie spotkam, ale caly czas o nim mysle, miał w sobie cos takiego... 1 raz poczułam cos do innego faceta

Gość gość
sama wiesz ze nigdy go nie zobaczysz to po co się zadręczasz

Gość gość
no wiem...

Gość gość
widziałam większe ciacha i nigdy nie miałam takich uczuc, od zawsze bylam i jestem zakochana w swoim mezu, dlatego sama sobie się dziwie :(

Gość gość
nie, chciałabym go jeszcze raz zobaczyć, zagadać, może skads się znamy....

Gość gość
pewnie ze mozliwe, jacys tam naukowcy dowiedli ze ponoc zupelnie obcy sobie ludzie ktorzy sie przez dluzszy czas na siebie patrza, moga sie w sobie zakochac, nawet jakies eksperymenty tam przeprowadzali

Gość gość
nigdy nie wierzyłam w milosc/zauroczenie od 1 wejrzenia, taka adrenalina we mnie skoczyla ze miałam ochote zapytać go czy znamy się skads ale wolalam się później nie tlumaczyc przed mezem z kim rozmawialam