Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaBania2000

Pożyczenie facetowi kasy

Polecane posty

Gość AniaBania2000

Mój facet (rok bycia w związku) potrzebował pilnie 2 tys złotych, pożyczyłam mu je. Jednocześnie przemyślałam sprawę i stwierdziłam, że potrzebuje spisać rodzaj umowy z której wynika, że on tą kasę pożył i ją odda w podanym terminie. Mój facet się oburzył i czuje urażony jak ja mogłam i że w takim razie on mi odeśle te pieniądze. Jest obrażony. Czy rzeczywiście Waszym zdaniem ma do tego prawo?

Gość gość
Absolutnie nie powinien się burzyć! Bardzo dobrze że chcesz spisać tą umowę i nie kumam gościa że się obraża:O Nikomu nie można wierzyć na 100% nawet własnej matce...

Gość gość
Gdyby moj facet chcial ode mnie pożyczyć kasę, nie byłby juz moim facetem:)

Gość gość
Dokladnie dla mnie facet pozyczajacy pieniedze od kobiety to dno, chyba ze sprawa zycia i smierci a Ty sama zaproponowalas. Jak chce odeslac niech odesle.bedziesz miala spokojna glowe.

Gość gość
oburzył się? To pewnie nie ma zamiaru oddać. Więc może faktycznie niech ci odeśle. Odeśle?? A oddać nie może po prostu? A swoją drogą taki papierek nic ci nie pomoże w razie, gdyby i tak nie oddał, chyba, że jeszcze świadkowie będą. Swoją drogą skoro to takie pilne dla niego, to dziwne, że jeszcze ma co odesłać. I dziwię się, ze nie pożyczył od rodziny tylko od ciebie. Mówił chociaż na co mu ta kasa? Może musiał inne długi pospłacać?