Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamzespół

Zespół cieśni nadgarstka czy ktoś miał operację

Polecane posty

Gość mamzespół

U mnie to rozpoznano, a dokładniej początki tego. Nie wiem czy decydować się na operację? Jak szybko wracaliście do codziennego życia po takim zabiegu i czy też mieliście narkozę?

Gość gość
Mialam operacje w znieczuleniu miejscowym (zastrzyk pod pache, dokladnie w nerw), poruszanie palcami, sciskanie w piesc itd mialam cwiczyc juz zaraz po operacji. Na zwolnieniu bylam 5 tygodni, bo pracuje przede wszystkim rekoma (przy lekkiej pracy biurowej ok.3tygodni). U meza bylo podobnie, byl 6 tygodni na zwolnieniu.

miałam operację 3 lata temu, w pełnej narkozie, 5 tyg zwolnienia, ale ulga natychmiastowa, od razu od następnego dnia nic nie bolało, ćwiczenia juz po pierwszym tygodniu, nie czekaj z operacją, im później tym bardziej ręka boli i wtedy już tylko marzysz, żeby ktoś coś poradził

Gość gość
miałam w maju, znieczulenie bolesne w samą dłoń, w pierwszych kilku dniach po operacji bolało a potem coraz mniej, poem poszłam na rehabilitację, po 6 miesiącach stwierdzam że warto było bo jest teaz o wiele lepiej niz przed operacją