Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestę najładniejsza u mnie w pracy

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie dziewczyny mi zazdroszczom jak sie ładnie ubieram i bardzo modnie. Ale tylko ja jestem taka zgrabna, mogę nosić rozmiar 36 i zazdrościcie mi grubaski, co nie?

Gość gość
anoreksja raczej nie jest powodem do dumy :)

Gość gość
Może i najładniejsza, ale najgłupsza to na pewno. 'Jestę'.

Gość gość
a mamy napisac ze robisz bledy i to prowokacja-bo nie wiem po co ten post....

Gość gość
aleeee niestety tak jest jak jest ładna dziewczyna, zgrabna, potrafi się ładnie ubrać i ma powodzenie u mężczyzn to inne kobiety niestety jej zazdroszczą, kopią pod taką osobą dołki, zamiast zmobilizować się i zabrać się za siebie. To straszneeeeeeeeeeeeee,.

Gość gość
Aaa no i 'zazdroszczom'. Na myjni pracujesz czy w sklepie z gadżetami erotycznymi? Nie obrażając nikogo innego. ;)

Gość gość
Nie mam anoreksji, przy wzroście 168 cm to idealny rozmiar. Chyba jakaś grubaśnica to napisała.

Gość gość
a gdzie pracujesz? w warzywniaku? byki walisz, że az oczy bolą :D

Gość gość
Pracuję w banku, mam teraz przerwę na kawkę :)

Gość gość
najpierw skończ gimbaze

Gość gość
Mam studia skonczone, wiec juz dawno nie miałam lekcji języka polskiego, a wiecie jak ro się szybko zapomina. Wracając do moich zazdrośnic, czasem przechodząc obok mnie, niby przypadkiej się potykajom, żeby na mnie rozlać kawę czy coś co piją.

Gość gość
taa studia chyba na wydziela tipsologii :D w banku to Ty co najwyżej możesz ze szmata latać i biurka wycierać tłuku :P

Gość gość
prowo też trzeba umieć sklecić,tępa strzało

Gość gość
Dobre:-)

Gość gość
Ja tam zawsze czulam sie wybitnie ladna w towarzystwie;d Nigdy nie spotkalam sie z zazdroscia jakas wieksza. No tzn moje zwykle kolezanki jak przychodzilam w zwyklej sukience na zajecia mowily: "O po co sie tak odstroilas?" Ale moje dobre kolezanki, przyjaciolki zawsze powiedzialy cos milego albo nic nie mowily.

Gość gość
Nie noszę tipsów, mamy zakaz, mogę miec tylko lakier w naturalnym kolorze albo manicure japoński. Ciuchy kupuje tylko w drogich butikach albo krawcowa mi szyje. Najbardziej mi zazdroszczom jak klienci ze mnom flirtujom, ale wiadomo ze wybiorą mnie, bo najlwpeij wyglądam.

Gość gość
a jak kupisz sobie fajną drogą kurtke to strach powiesic w firmowej szafie - szatni bo te głupie rury sa zdolne do wszystkiego. A propos- w bankach też pracują ćwoki i w dodatku w firmowych poliestrowych koszulach, nie ma czego zazdroscic ::::::::D

Gość gość
"zazdroszczom", "flirtujom" :D:D a teraz szczerze z jakiej wioski pochodzisz? :D:D jesli mówisz tak jak piszesz to niezły ubaw z Ciebie jest :D:D

Gość gość
ej no ja tez jestem ladna;d

Gość gość
Na szczęscie w moim banku każdy ma swoją zamykaną szafkę, a bluzki można mieć swoje byle w odpowiednim kolorze. Dlatego ja sobie pozwalam na eleganckje jedwabie i kaszmiry, a niektóre noszą poliestry :)

Gość gość
ja jestem najładniejsza i najfajniejsza więc znam problem głupich zazdrosnych rur w pracy. Lubię jak mężczyźni przychodzą i mnie przy nich komplementują, ja sie do nich uśmiecham, rozmawiam, żeby je mega w*****ć, a tak naprawdę żaden z tych kolesi mi sie nie podoba i nie spełnia moich oczekiwań:D

Gość gość
i najglupsza fakt potwierdzony ! :D

Gość gość
nie musi byc jedwab wystarczy doba gatunkowo bawełna z niewielką do 10% domieszką czegoś elastycznego wtedy wszystko ładnie leży i estetycznie wygląda.

Gość gość
Kierownictwo też mnie zawsze chwali na zebraniach, że najszybciej obsługuje klientów, najmniej błedów robię. Nawet kilka mejli było za miłą obsługę :)

Gość gość
"mejli" pogrążasz sie dalej :D ja wierze, że dobrze obsługujesz klientów zwłaszcza przy obrabianiu gały :D:D

Gość gość
Oni nie mają cię chwalić, robota to nie szkoła :D Chwalili w podstawówce, a oni mają tobie płacić. Do pracy się nie przychodzi po pochwały tylko zarabiać pieniądze :D Skoro dobrze pracujesz to zasługujesz na podwyżkę a nie pochwałę, niech sobie zostawią te pochwały dla własnych dzieci :D Jak tak kiedyś powiedziałam jednemu burakowi to stwierdził" no pani to ma zawsze coś do powiedzenia :D

Gość gość
19.12.13 gość Bardzo dobre stwiedzenie. Popieram Cie. Na szczęście dobrze mi płacom oprócz pochfał, więc mogę ładnie wygladac. Wczoraj nie miałam czasu już pisać. Wiecie co mi znów jedna niby koleżanka wywinęła, wylała mi coś na przedniom szybe w aucie, chyba jogurt, wszystko się pomazało jak włonczyłam wycieraczki. Masakra jakaś :(

Gość gość
nie szkoda wam czasu na marne prowo ? Lepiej okna umyć, albo piernik upiec.

Gość gość
racja dobrze prawi niech idiotka nas nie mami nie odciąga od roboty niech pilnuje własnej cnoty