Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kleo1992

kto pomoze kiedy zaszlam

Polecane posty

kleo1992 jestem bardzo szczesliwa ze jestem w ciazy ale zastanawia mnie kiedy to sie stalo... ;p miesiaczke mialam 27 pazdziernika, w ostatnim roku po problemach z torbielami w jajnikach ta miesaiczka stala sie nieregularna.. czasami mialam cykl 30 dniowy a czasami 40. stosunek byk z 19-20 listopada i z 24-25 listopada. test robilam 26 listopada ale nie z porannego moczu tylko juz o godzinie 19 bo bardzo sie zastanawialam wyszedl negatywny. nastepny zrobilam 2.12 i wyszedl pozytywny usmiech.gif od razu pojechalam do lekarza i bylo widac juz pieknie zagniezdzone ziarenkousmiech.gif wczoraj bylam znowu u lekarza i jestem 6-7 tydzien, ma 0,81cm. serduszko pieknie bijeusmiech.gif pomozcie ktorej nocy to sie stalo :) zastanawiamy sie gdzie poczelismy maluszka

Gość gość
hmmm a po cholerę zakładać dwa takie same tematy?????????????

Gość gość
po co drugi raz ten sam temat?

Gość gość
już był taki temat trochę niżej........

Bez urazy ale pierwsze co pomyślałam jak przeczytałam, że chcesz wiedzieć kiedy zaszłaś to, że szukasz ojca bo nie wiem z kim zrobiłaś.. przepraszam taka myśl. :D Po co Ci to wiedzieć, ciesz się maleństwem a pewności kiedy zaszłaś nie będziesz miała, każdy organizm jest inny.

Gość gość
witaj , to tak jak ja jestem w 7,5 tydz , ostatni okres 28 paz, planowanie zajscie mialam 8listopada, ale to lekarz powinnien ci wyliczyc mniej wiecej.

Gość gość
do katarzyny; jestem ze swoim partnerem bardzo dlugo i nie wyobrazam sobie spac z kims innym. nie szukam ojca, jakbym nie wiedziala kto jest ojcem to nie bylabym sczesliwa:p tylko zalezy mi zeby wiedziec bo te dwa stosunku mialy dla nas bardzo odmienne znaczenie co juz jest prywatna sprawa. nie szukam ojca tylko moze ktos tak ma jak ja i sie zastanawiam,przeciez to nic strasznego:) ty nie zastanawialas sie nigdy gdzie rodzice cie poczeli? :p. ja chce wiedziec gdzie poczelam swoje.

Gość gość
a skad my to mamy wiedziec? kiedy mialas owu sama pownnas rozpoznac nie da sie okreslic dokladnie bo nie wiadomo po ilu dniach doszlo do zagniezdzenia

Gość nie autorka
mi lekarz wymienil 3 dni w ktorych moglo dojsc do zaplodnienia, i akurat mialam zapisane i bylo, a po 2 to byl cudowny dzien i cieszez sie ze moje dziecko nie zostalo poczete w krzakach na dyskotece czy na szybko w kiblu

Gość gość
Bo to tak wygląda, zakłada dwa takie same tematy jakby usilnie próbowala ustalić kto jest ojcem dziecka :)

stuknijcie sie w glowe. widocznie niewiadoma kto jest ojcem dziecka to dla was codziennosc he .dzieki za pomoc :)

Gość gość
tak owszem to dla nas codzienność :) pozdrawiam :)

Gość nie autorka
normalny, post, a wy juz ja krytykujecie,lepszy taki post niż : co mam zrobic na sniadanie dziecku, isc na impreze i pzrespac sie z chlopakiem, jestem bogata