Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nacjonalista versus dyskoman

Wolałybyście nacjonalistę czy dyskomana technomuła

Polecane posty

Gość Nacjonalista versus dyskoman

Nacjonalista krótko obcięty, nosi się na sportowo, chodzi na siłownię, słucha skinowskiego rocka i cięższych brzmień, a dyskoman/technomuł szczupły, włosy na żel i typ modnego szpanera. Która opcja lepsza?

Gość gość
wolałabym zostać samotna do końca życia niż związać się z którymkolwiek z nich...

Gość gość
Lepiej nacjonalista, ubrany normalnie, słuchający techno i rocka

Gość lepszy nacjonalista
niz leming, ktory jest za platforma. bycie za po to wstyd.

co nie zmienia faktu, że żeby być nacjonalistą trzeba być zakompleksionym głupkiem. Nikt normalny nie bawi się nacjonalizm.

Gość gość
i przede wszystkim - co rozumiesz poprzez określenie "normalny"? :D

nacjonaliści z zasady mają jakieś problemy z sobą, dlatego łapią się tego. Większość tak naprawdę nie ma się czym pochwalić więc podoba im się ideologia która stawia ich wyżej od innych. Poza tym to strasznie zamknięty światopogląd.

Gość do Horytnica
nie chodzi o dz-ialacza jakiejs orga-nizacji, ale o kogos kto nie prze-pada za lew-ackimi organi-zacjami, wybiera mar-sz niepod-leglosci, a nie niemie-cka ant-ife, slucha ski-nowskich kapel, wywiesza fl-age, nie cpa i nie chodzi na ho-mo parady, jest przeciwko ado-pcji dziec**przez hom-osi i nabija sie z an-ny gro-dzkiej, czyli krz-ysztofa beg-owskiego, a takze szydzi w zartach z bie-dronia

oh, jakie to dojrzałe! On z kogoś szydzi, musi być z******tym facetem. I chodzi na rozróby na marszu niepodległości! O takim kimś wszystkie kobiety marzą.

Gość Annal Grodzki
przejdz sie na silo-wnie albo na tre-ning bok-su, czy m-m-a zapewniam cie ze wieks-zosc mlo-dych fac-etow tam ma raczej naro-dowe prawi-cowe poglady i hipi-sa czy sluc-hacza o-asis w rozcia-gnietym swe-trze tam szyb-ko nie zn-ajdziesz sorry za pisownie, ale mi odrzuca filtr po-sty

Gość Horytnica
Moorland, no popatrz, ja byłam na marszu a nie na rozróbach ??? Dziwne, co ;)?

Gość do Moorland
poza tym taki nacjonalista moze miec dobra bajera, byc oczytany, ladnie sie wyslawiac, byc przystojny, miec fajne cialo i tatuaze

Gość Horytnica
I jakoś nie zauważyłam, żebym miała problem ze sobą

Gość gość
jeszcze nie widziałam nacjonalisty, który byłby inteligentny, wykształcony, oczytany czy choćby umiał poprawnie złożyć zdanie w ojczystym języku. W większości to puści troglodyci, którzy są tak beznadziejni i mają tak nudne życie, że musza zgnoić WSZYSTKO i wszystkich co jest inne (nie ważne czy lepsze czy gorsze) bo wówczas to oni czują się najlepsi... mimo, że w rzeczywistości są nikim (z własnego wyboru)

Gość gość
Widocznie w doopie byłaś i goowno widzialas. Pogardzacie niektórymi z góry, nic o nich nie wiedząc, ale najwięcej macie o nich do powiedzenia. Żałosne.

Gość gość
akurat to nacjonaliści gardzą wszystkimi i wszystkim

Gość nacjonalisci po prostu
smieja sie z wychudzonych pedalkow z grzywkami

Gość gość
Skąd możesz wiedzieć? Przecież nie zadajesz sie z nimi. Poza tym skoro oni rzekomo wszystkimi pogarszają okaz wyższy poziom i tą rzekomą tolerancję wobec nich i ich poglądów.

Gość gość
Wybieram drugiego. Refomowalny, to tylko okres przejściowy więc są bardzo duże szanse na udaną resocjalizację. Numer jeden, ciężko to widzę, będzie wymuszał nie tylko akceptację ale wyznawanie swoich poglądów. To ciemna strona mocy.

Gość gość
Boże, co za typowo tępe lochy, dla ktorych zapewne szczytem ambicji jest się puścić z ciapasem albo hipsterem rzygajacym po kątach.

Gość gość
Czy tolerancja nie polega właśnie na akceptacji tego, że ktoś może mieć inne poglądy? :D

Gość do gość
ten drugi to bezmozgowy typ disco polowca - wstyd! do tego bez zadnej ideologii, nastawiony na szpan i rozrywke

Właśnie - ja mogę najwyżej te poglądy tolerować (tak jak ktoś moje), nie muszę ich lubić. Dlatego nie chciałabym nacjonalisty, nie lubię radykałów :P

Gość Horytnica
Ej wypraszam sobie te tępe lochy ;) do tych co twierdzą,ze nacjonalista nie umie skleić zdania w języku polskim - czy moje wypowiedzi, lub kolegi nacjonalisty są niezrozumiałe,nie stylistyczne lub zawierają rażące błędy ortograficzne? My MYŚLIMY! Tępi i niedouczeni są wszędzie, nie tylko w ideologii nacjonalistycznej!

Gość gość
niestety znam ludzi z tego środowiska dlatego napisałam, ze WIĘKSZOŚĆ taka jest, a nie wszyscy, także tą większość widać na rozróbach i innych tego typu "spotkaniach", sam sposób wysławiania się tych osób (pogarda dla wszystkich, którzy mają inne zdanie, poglądy, orientację czy kolor skóry, wieczne wyzwiska i wulgaryzmy) skreśla je w moich oczach. Wymagają tolerancji dla swoich poglądów jednocześnie nie będąc nawet w najmniejszym procencie tolerancyjni dla kogokolwiek, bo przecież oni są LEPSI od wszystkich.

Gość Horytnica
Sorry,ale ja nie będę tolerować liberalnych poglądów które godzą w godność i naturę człowieka! I tak wlaśnie myśli większość, sprzeciwiając się wynaturzeniom!

i właśnie dlatego mogę najwyżej tolerować takich ludzi i "błogosławić ich jak cara". Nie lubię ludzi którzy tyle energii wkładają w sprzeciwianie się czemuś co ani nie szkodzi ani ich nie dotyczy.

Gość do Moorland
ale jakbys miala isc z kims do lozka bez zobowiazan, to pewnie moglby byc nawet niepismiennym jaskiniowcem i nic wiecej by cie nie interesowalo