Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona zona to ja

czy wszyscy mezowie zdradzaja

Polecane posty

Gość wkurzona zona to ja

ostatnio słyszałam ,ze zdrada wsrod mezow na delegacji to cos normalnego.niedlugo moj maz zmienia prace i bedzie w rozjazdach.jestesmy 5 lat po slubie i jestem w rozterce co teraz bedize ,zjwi sie jako kochajacy maz pojdzeimy do ,łózka a potem pojedzie do roboty i przeleci co sie nawinie?a moze nie martwic sie na zapas?

Gość gość
To dziwny ten Twój związek. To samo można powiedzieć o kobietach. generalizujesz i to okropnie. Wąchaj mu gacie, te zużyte i obecne, i od razu krocze gdy ledwie do domu wkroczy, koszukę, podkoszulki, z lupą w ręce doszukuj się obcych włosów, Weź że się kobieto ogranij. Wierzysz we wszystko co czytasz???

Gość tamaris1
tak wiekszosc facetow zdradza. w moim otoczeniu to norma- oczywiscie zonki nie wiedza i udaja zakochane malzenstwa np poprzez wstawianie na fejsie fotek gdzie caluja meza w policzek. a kochanki mezow te foty ogladaja i sie smieja. oczywiscie wiekszosc to nie kazdy i ciebie byc moze maz nie zdradzi.

Gość wkurzona zona to ja
nie chodzi o to ze cos tam przeczytalamw gazecie tylko to byla kropka nad i,niedawno na imprezie koledzy meza niby zartem chwalili sie jak to na wyjezdzie zaliczali panienki ,zdrady w małzenstwie kolezanki i coraz wiecej takich sytuacji to mnie skonilo do myslenia ze chyba kazdy maz jak ma okazje to korzysta

Gość gość
żebyscie wy wiedziały co sie na delegacjach wyprawia haha :D i na wyjazdach integracyjnych :D:D

Gość gość
ale są też takie idiotki żonki, które wiedzą, że mąż je notorycznie zdradza i nic z tym nie robią. Jedynie udają, ze jest wszystko w porządku.

Gość gość
i na dodatek mają pretensje do wszystkich tylko nie do zdradzających je mężów :/