Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszulka JP dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Syn 2 letni dostal od chrzestnej i jej swirnietego chlopaka koszulkę z nadrukiem JP, mnie sie to kojarzy tylko z********.policje, slyszalam tez ze to pozdrowienie na czesc Jana pawla 2 w Krk..czy ktoś zna inne znaczenia symbolu jp?bo jeśli to tylko to z czym mi sie kojarzy to nawet nie myślę ubrać syna w nią.

Gość gość
Zwykłą koszulka, nie histeryzuj. Dostaslas prezent i jeszcze sie ich czepiasz?

Gość gość
Nie czepiam sie,poprostu tak mi sie kojarzy i chcialabym wiedzieć jak kojarzy sie innym ludziom,żeby nikt nie patrzył na syna jak na przyszlego malego huligana z rodzicami ktorymi motto życiowe to ******* policje,ot to nic wiecej.

Gość gość
a co oprocz napisu jest jeszcze na tej koszulce?

Gość gość
Nic tylko jp w takim jakby herbie

Gość gość
No to wlasnie dokladnie taki nadruk, kiedyś brat mi mówil ze jp to nie tylko ***** policje ale także pokolenie Jana pawla,ale nie jestem przekonana czy akurat w tej koszulce i to chodzi, czy pomyslelibyscie sobie cos o dziecku e takiej koszulce,albo o rodzicach?

Gość gość
chryste, pierwszy raz w życiu mam do czynienia z tym kawałkiem "reprezentuję jp" i jestem zadziwiona jak można takiego g***a słuchać :o :o a co do tematu, albo to prowokacja, albo jakaś kretynka pisze 🖐️

Gość gość
A co ci nie pasuje w tym temacie ze od razu obrażasz? Tak sie zachowują slabi ludzie,jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie to zwyczajnie kliknij w prawym górnym rogu taki x

Gość gość
tak, na pewno koszulka firmy JP nawiązuje do Jana Pawła II, niech dziecko dumnie ją nosi :classic_cool:🖐️

Gość gość
Oj zapytalam z czym wam sie kojarzy wlasnie po to by uniknąć chamskich komentarzy na ulicy. Sama nie rozumiem dlaczego kupila taka a nie inna koszulkę,zamiast z jakims fajnym tekstem czy postacią z bajki jak juz tak chciala kupowac.

Gość gość
Wiesz kiedy pytalam brata to nie chodzili mi konkretnie o ta koszulkę tylko wogole i symbol jp,i wtedy mi powiedział ze jp to także pokolenie Jana pawla II używane w Krakowie, i choćby karamba i tym spiewa w tym swoim kawalku o papieżu.

Gość gość
JP mało lat nie daj sobie wmowic ze dla takich jak my nie przyszlosci! Z przepisow drogowych robimy se jaja i ciagle powatarzamy ze kazdy pies to faja!