Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam sposob na tesciowa

Polecane posty

Gość gość

zawsze to ja wymyslalam prezenty i potem konsultowalam z mam mojego meza, Kupilam kubki, patere i tak dalej, zawsze konsultowalam prezent z nia. a ona zawsze byla niezadowolona i ostentacyjnie nie uzywala tych rzeczy. Bylismy u mamy meza na obiedzie a ona dawala nam herbate w brudnych kubkach ale nie uzyla nowych, ktorych kupilismy, bo byly podobno za duze;/ W tym roku pow. ze maz ma wybrac prezent, ja sie nie wtracam Ciekawie czy tesciowej sie spodoba.

Gość gość
ALES WYMYSLILA.....

Gość gość
tak wymyslilam, bo mam dosc fochow tesciowej wszystko co robie jest zle eh

Gość Betts
buahahahaha :D żałosna jesteś :o

Gość gość
no to masz z******tą wyobraźnie autorko

Gość gość
a niby dlaczego jestem zalosna? umiesz uzasadnic swoje zdanie? Czy lubisz tylko obrazac innych?

Gość gość
myslałam ze przeczytam tu o mega fajnej intrydze a tu taki zal :D az mi sie smiac chce takie to słabe

Gość gość
nie. to jej teściowa jest prostaczką, bo kultura nakazuje użycie prezentu choćby kilka razy. A kubki ze brudne, to odrębna sprawa,.

Gość gość
no nie moge to tak na powaznie? to jest ten sposób? maz ma wybrac prezent....padłam :D:D:D

Gość gość
to nie jest mega intryga, ale w sumie jestem ciekawa reakcji tesciowej czy tez bedzie niezadowolona z prezentu? Czy moze bedzie jej sie podobac, bo ja nie wybieralam:)

Gość gość
moze to nie jest mega sposob ale chcialam wam o tym napisac, jest po 2 piwkach i chcialam pogadac:))))

Gość gość
Nie martw się. Moja dostała od nas raz blender, to zamiast nauczyć się go obsługiwać, przeczytać instrukcję obsługi, czy po prostu zapytać, jak zwiększyć obroty, to w rozmowie powiedziała, że okropne g***o jej kupiliśmy. Naprawdę, za to g***o zapłaciliśmy ponad 300 zł, ma każdą opcję, jaką może mieć blender. Ja zadowoliłam się takim o połowę tańszym :O Do dziś nie używa, ale jednocześnie narzeka np. na to, że pianę ubija ręczną trzepaczką. A blender (m.in. z końcówką miksującą) się kurzy. Niektórym nie dogodzisz, olej ją.

Gość gość
to ja autorka do gosc z 2013-12-21 22:21:31 doskonale Cie rozumiem, moja jest taka sama, wie juz ja olewam, narzekala ze nie ma cisnieniomierza, wiec kupilismy jej nowy, to i tak nie uzywa,bo twierdzi ze ten stary wcale nie mierzy tak zle cisnienia. I czesto przy nas go wyjmuje i mowic: Stary i wcale nie jest taki zly, pomimo ze my kupilismy jej dobrej firmy, tak jakby na zlosc nie uzywa.

Gość gość
niech s*******a. ty też nie używaj prezentów od niej

Gość gość
jaka przebiegła:-)

Gość gość
kup to co swojej mamusi i bedzie ok!!!Moja synowa ma mnie w duuupie i nic mi jeszcze nie kupila od 12 lat i co mam powiedziec...........na 50 kupila mi ksiazke KUCHARSKA,a uwazaja mnie wszyscy za dobra kucharke....no i duuupa....juz przywyklam ,ze tesciowa to cholera!!!tesciowa 55 🌻

Gość gość
moja mama nie zyje, ale zawsze sie cieszyla ze wszystkiego, ja zreszta tez ,bo tak mnie wychowano, uwazam, ze tego wymaga kultura, nie wazny jest prezent, wazne sa intencje

Gość gość
Sorki,ale tu wszystkie jezdzicie na tesciowych i wszystkie w/g Was sa takie same czyli TESCIOWE ZOLZY :P

Gość gość
no bo tak jest w wiekszosc**przypadkow najlepsza tesciowa to taka ktora ma swoje zycie, nie wpier..... sie w zycie innych

Gość gość
Wszystkie teściowe maja swoje życie, ich życiem jest ich Maly synek, który ma 30-40 lat

Gość gość
przede wszystkim kobieta musi zadbac o zwiazek ze swoim mezem, w przeciwnym wypadku uwiesza sie na synku, co jest toksyczne misja maciezynstwa powinna sie kiedys skonczyc

Gość gość
Ja jak bym dostała pod choinkę aparat do mierzenia ciśnienia lub blender to bym się obraziła a te synowe myślą że wymyśliły fajny prezent .Dobrze że moja synowa nie ma tak głupich pomysłów.

Gość gość
do gosc powyzej: moze prezent typu cisnieniomierz nie jest super prezentem, bo sama wolalabym kupic tesciowej zabieg w spa, ALE tesciowa sama sobie taki prezent wybrala, wiec jej taki prezent kupilismy, wybralismy najlepsza z firm, ale ona i tak niezadowolona.., bo woli stary cisnieniomierz, bo sie jednak do starego przyzwyczaila, to po co zawracala nam, za przeproszeniem, d**e

Gość gość
Nie słucha się zachcianek typu coś mi się zepsuło,robi się z zaskoczenia miły prezent.

Gość gość
Nie sluchalam zachcianek, tylko maz zapytal: Co mama chcialaby na prezent? Mamam odp. mam stary cisnieniomierz, chce dostac nowy. Wiec dostala nowy, dobrej firmy. I potem przy mnie wyjmowala stary i mowila: wole ten stary... i tak bylo z 100 innymi rzeczami...

Gość gość
z zaskoczenia prezent, to dopiero by narzekala zreszta to nawet nie chodzic o trafnosc tych prezentow ale o jakies elementarne zasady kultury aby ucieszyc sie i podziekowac za prezent tylko tyle

Gość gość
no ja w tym roku tez nie robie, mam to gdzies

Gość gość
Miałam podobnie.Teraz nie pytam teściowej co sobie życzy? Kupiłam w aptece Biovital w ładnym opakowaniu z choinką i już,

Gość gość
To nigdy jej nie dogodzisz ,taki typ.

Gość gość
A ile ma lat twoja teściowa ? jeśli jej kupujesz Biovital