Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy późna OWULACJA uniemożliwia zajście w ciąże

Polecane posty

Gość gość

Czy późna owulacja uniemożliwia zajście w ciąże?Taka 20-22 dnia i cykle 35 dniowe

Gość gość
Jeśli wszystko inne jest ok, to nie powinno to robić żadnej różnicy. Ot, trzeba się kochać z partnerem w innych dniach. I wsio :)

Gość gość
Bo przeczytałam że tak późna owulacja oznacza niedojrzałe jajeczko czy też wadliwe

Gość gość
A ja zaszłam w ciążę w dniu spodziewanej @ i wszystko jest ok:) tak więc późna owulacja to jednak owulacja i tyle:) głowa do góry:)

Gość gość
Oby :) bo dziś mam 35 dc i temperatura nadal podwyższona i jajniki klują chociaż bardziej lewy, tak od kilku dni czuje się jakbym okresu miała dostać a tu nie ma :P

Gość gość
ważna żeby była owulacja a nie to kiedy jest, wszystko zależy od długości cyklu. Trzeba tylko współżyć w odpowiednim czasie:)

Gość gość
ja nie znam się za bardzo... Mam cykle 32-33 dniowe. Nie monitorowałam nigdy kiedy mam owulację niby czułam, ale wiadomo, pewności nie ma.. Teraz jestem w ciąży i rzeczywiście z usg wychodzi, że ciąża o te 5 dni jest młodsza niż przy 28 dniowym cyklu. Więc z doświadczenia wiem, że w niczym to nie przeszkadza, mam tylko nadzieję, że wszystko szczęśliwie się rozwiąże :) Aaa... kiedyś ginekolog powiedział mi, że 28 dniowe cykle to są książkowe, w rzeczywistości mało która kobieta je ma i w zasadzie 25-35 dniowe są w normie..

Gość gość
ja miałam 40 dniowe cykle i owulacja była w 28 dniu cyklu kochalismy się co drugi dzień dla pewności teraz jestem w 30 tygodniu ciąży więc jednak możliwe jest zajście jedynie co to ciąża jest o 10 dni młodsza wg usg niż wychodzi z om a tak wszystko ksiązkowo się rozwija

Gość gość
ja mam zawsze owulacje w 18-22dc i zaszlam w ciaze wiec bez problemu

Gość gość
Uf troszkę się uspokoiłam :) Jeśli po świętach nie dostanę okresu to zrobię test Nie orientujecie się ile dni czy godz po owulce wzrasta temperatura?:P

Gość gość
mierzenie temp to nie taka prosta spr, ja mialam raz tak ze 37,1 37,2 a w ciazy nie bylam

Gość gość
No ale taka temperatura może być w 2fazie bo jest podwyższona niezależnie czy się jest w ciąży czy nie, przed okresem spada jeśli ciąży nie ma