Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Hej. Przed porodem byłam boginia sexu,uwielbialam wszystko co nowe, mogłam dochodzić pare razy a moje cialko było bardzo giętkie:) miałam ochotę pare razy dziennie,a mój partner czasem już nie dawał rady.byl bardzo dumny ze mnie i z mojej ciasnej mokrej szparki. Lecz teraz no cóż:( szparka wraca do normy ale ja nie umiem nawet poruszać sie tak jak kiedyś,nie dochodzę a sex jest dla mnie zmora. Mój facet bardzo mnie wspiera jest czuły delikatny i rozumie ze przecież urodziłam mu dzidziusia. Lecz nie wie tego ze muszę zmuszać sie do sexu a wszystkie dźwięki są udawane:( nie chcem mu sprawiać przykrości. Tak bardzo bym chciała by było tak jak kiedyś... CZY TO KIEDYŚ MiNIE??!!!!!! :(

Gość Gość z klasą
Jest po porodzie i już nie jesteś. Wyplułaś pasożyta, umżyj. Życie.

Gość gość
facet sobie znajdzie nową lepszą z jędrną doopką bez rozstępów dziunię wąska szparka bajtlem nie ruszona mokra i pachnąca bez firan zwisających z wiadra i te cycuszky cud miód a nie zwisy mleczne

Gość gość
Nie jeden facet by chciał by jego kobieta po porodzie wygladała tak jak ja!;) już 2 dni po porodzie nie było widać ze rodziłam. Żal mi was i waszych kometarzy

Gość gość
Nie przejmuj się, na tym forum połowa to idioci :D... Ale jaki jest powód twojego niepełnego zadowolenia seksem teraz? Skoro wróciłaś do formy?

Gość gość
Bo nie czuje przyjemności,bo nie potrafię ruszać sie tak jak kiedyś, a wszystko co robię wydaje mi sie ze robię zle