Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4sp3n

Czy są jeszcze dziewczyny w którym można się spokojnie zakochać i nie obawiać

Polecane posty

Gość 4sp3n

że po latach będą żądać jakiś trójkątów, cuckoldów i innych tego typu chorych praktyk. Lubię seks i urzmaicenia ale to już jest przegięcie, jeśli mam już wiązać się z którąś na stałe to chciałbym by ten związek był jak najnormalniejszy.

Gość jasnie pan
a ja szukam odwrotnie tzn takich które krecą trójkąty i różne urozmaicanie sobie tego smutnego życia w tym biednym umysłowo kraju

Gość Kamilkaaaaaa
tatusia zapytaj 🖐️

Gość 4sp3n
No cóż twój wybór każdy pojmuje szczęście na swój własny sposób

Gość jasnie pan
otóż to 🖐️

Gość gość
Można znaleźć takie dziewczyny. Ja się obawiam tylko czy można znaleźć takich facetów... a jeśli chodzi o pojmowanie szczęścia to mam podobny pogląd na ten temat jak TY, no ale cóż ludzie różnie pojmują definicję szczęścia....

Gość myślę że nie ma
każda od pierwszej nocy żąda trókątów i cuckoldów :classic_cool:. także niestety pozostaje ci klasztor :)

Gość jasnie pan
nieprawda, ja juz mam 5 dziewczynę w ciągu ostatnich 10 lat i żadnej nie moge przekonac do trojkata. Mówią no coś ty, czemu chcesz takie rzeczy robić jak nasza miłość nam wystarczy. No ale cóż, może nie trafiłem na tę jedyną.

Gość 4sp3n
no właśnie o to chodzi że żadna od razu ci nie powie że lubi takie rzeczy, to wychodzi często po latach

Gość gość
gościu z 10.25, zanim zaczniesz się na dobre wczuwać, przekonując, że są także normalne dziewczyny, to uświadomię, ze temat jest celowo durno prowokacyjny, a autor to tępy troll :)

Gość jasnie pan
po latach? czyli mam się nie śpieszyć i cierpliwie czekać? Może coś w tym jest...

Gość gość
statystycznie upodobania do dewiacyjnych praktyk seksualnych są w populacji marginalne, więc pytanie jest absurdalne. czy można znaleźć dziewczyny, które nie chca uprawiać dewiacji? cóż, statystycznie jest to raczej pewne 🖐️

Gość 4sp3n
no widzisz ty tego chcesz i nie możesz trafić na chętną a ja nie chcę a trafiłem :O takie życie