Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrekn

Zerwać czy przeczekać sam juz nie wiem Pomocy

Polecane posty

Gość piotrekn

Witam. Na imię mi Piotrek jestem z dziewczyną 6 miesięcy znamy się od dwóch lat. Kocham ją najbardziej na świecie i ona o tym dobrze wie. Widujemy się niestety tylko raz na tydzień z powodu szkoły. I wszystko byłoby super gdyby nie to że mam takie dziwne wrażenie że ona się mnie wstydzi czy coś takiego. Nikt z naszych znajomych nie wie że jesteśmy razem. Nie wychodzimy nigdzie gdzie ktoś znajomy może nas spotkać. Ze mną nie pisze wogóle chyba że ma jakiś problem i chce żebym jej pomógł. Za to z przyjaciółkami pisze ciągle. Aha zapomniałem napisać ja mam 19 ona 18 lat. Gdy próbuje z nią pogadać to odrazu zmienia temat. Wiem że jej najlepsza przyjaciółka jest bi. Nie wiem czy to ma znaczenie. Teraz nie wiem co mam o tym myśleć. I co robić dalej może ja coś źle robie sam już nie wiem.

Gość gość
skłonić ją do rozmowy

Gość piotrekn
Tylko jak. Zawsze gdy próbuje z nią o tym porozmawiać to ona odrazu zmienia temat.

Gość gość
hmm to dziwne, to moze spróbuj jej powiedziec jak widzisz jej zachowanie i ze zastanawiasz sie czy ten zwiazek ma sens. wtedy prawdopodobnie dojdzie do rozmowy.

Gość piotrekn
No tak. Tylko znając ją to nie powie mi całej prawdy. To mnie boli ona lepiej traktuje koleżanki niż mnie. Powiedziałem jej to kiedyś to powiedziała mi że napewno mi się wydaje.