Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rozmiar 36 to idealny żeby spodobać się facetom

Polecane posty

Gość gość

czy muszę schudnąć do 34 ?

Gość Va banqe
a ilu im sie zamierzasz spodobac? bo wiesz - sa gusta i gusciki ;)

Gość gość
34 to już rozmiar anoreksji?

Gość gość
Tylko 32, biust K (tylko naturalny) i ksztaltna pupa.

Gość gość
misia ja miałam koleżankę 32/34 (bo 34 z niej leciało często) bioderka z 80 cm może, tyłek okragły dość ale malutka miednica właśnie, talia pewnie z 59 cm, piersi brak (potem jej ciut urosły), udo to miała jak moją łydkę (a ja szczupla jestem też - 36- góra 34/36, i faceci za nia LATALI ino się kurzyło :) miała MEGA powodzenie. a na poważnie przypominała 10 latkę z figury. więc ja już nie wierze, że kobiece im się podobają

Gość gość
ja nosze małe 34, czesto nawet 32 i mam duze powodzenie. chociaz wolałabym miec wiekszą pupe i cycki ;) a no i wazne co masz w głowie, na blachare nikt powazny nie spojrzy

Gość gość
Gruba - źle, chuda - jeszcze gorzej :D co sie komu podoba :)

Gość gość
tamta koleżanka szczuplutka właśnie byla pol blachara jakby ktos na nia spojrzał to wniosek taki by był po solarce, dużo tapety na twarz, oczy umalowane na czarno, dluzsze wlosy farbowane tanią farbą (czarne ;)), panterka ale ona była fajna bardzo, tylko miała kompleksy i dlatego tak się stylizowała

Gość gość
no tak, ale ogólnie uwazam ze taka w typie blachary nie znajdzie sobie powaznego partnera co najwyzej menelka, dresa lub prostaka... co do rozmiaru to niektórzy juz są z natury szczupli i dobrze wyglądają z rozm. 34, a inni będą wyglądac jakby mieli anoreksję. autorko jesli sobie sie podobasz to zostań przy 36, czemu chcesz sie dostosowywan do upodoban męzczyzn??

Gość gość
24.12.13 no ona ma faceta dresa... ale kiedys zmądrzeje, ja w nią wierzę :) serio ma potencjał i nawet w tej formie rozni się od innych no wiesz, ona w ogole kobiecych kształtów nie miała, wygladala i wyglada jak 10 letni chłopak. Niby talia szczupła, nogi szczuple, ale proporcje nie te. ja z kolei mam też chlopiece proporcje ale na inny sposob, nogi mam jak kolki np. krotki korpus etc

Gość gość
ja wlasnie mam dosc dobre proporcje, tzn nie narzekam ale moglo byc lepiej tak jak pisałam :P ale podoba mi sie moje duze wcięcie w talii :P

Gość tamaris1
34/36/38- to sa najbardziej podobajace sie rozmiary. oczywiscie jesli masz 170 lub wiecej to rozmiar 34 odpada- za chuda. wiadomo sa faceciktorym podobaja sie grubsze panie ale to zadkosc. wiekszosc woli szczuple ale nie chude.

Gość gość
chude=34 podoba wam sie typ lasek krazacy po galeriach? sa szczuple ale bez cyckow

Gość gość
te co po galeriach sie wlocza rzeczywiscie za chude. w Wawie np. duzo takich jak wieszaki niektore

Gość gość
Jak masz nieciekawą twarz to żaden rozmiar nie pomoże. Taka prawda.

Gość gość
idealny rozmiar to L wymiary 96/60/96

Gość gość
Trzeba brac pod uwage takze wzrost.Ja mam 176cm.Przy rozmiarze 36 wygladam jak patyczak.Kupa kosc***amietam opinie znajomego.Mialam 63kg,odchudzalam sie.W efekcie 56kg.Znajomy krotko to skomentowal.."Przedtem patrzac na ciebie az sie chcialo,teraz wszystko opada"..Takze 36 i wysoki wzrost-ryzykowne.

Gość gość
oczywscie:D ja mierzac 178 cm w rozmiarze 36 ( kiedys taki nosilam) smialo moge powiedziec, ze na zdjeciach wygladam jak dziecko z Somalii..:)

Gość gość
idealny jest 91-61-93

Gość mraauuu
te panie ze zdjecia maja ladne figurki, ale no facetem nie jestem ciezko powiedziec.. wiekszosc***ewnie podobaja sie szczuple, ale nie za chude, tak mi sie wydaje.. :)

Gość gość
nie, 38 to lepszy rozmiar w oczach faceta, ale idealnych nie ma, bo każdy lubi co innego. Jednak najczęściej to będzie 38

Nie ma rozmiarów uniwersalnych bo każdy ma inny gust. Ja osobiście nie wiem jaki rozmiar mają kobiety które mi się podobają, nie wnikam w to. Albo mi się podoba albo nie, numerki zostawmy krawcom, ja jestem wzrokowcem.

Gość prawictwo pospolite128
jej wymiary 91-61-93

Gość prawictwo pospolite128
To jej fota od przodu www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e43e47b4ecf64f55.html

Gość gość
Jakieś te wargi ma mało jędrne.

Gość gość
A ja mam 38/40 - górę, 44/46 dół i sram na facetów. :)