Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haneczkaaaa

Gdyby był tutaj Bóg wasz stwórca to co byście chcielu mu powiedzieć

Polecane posty

Gość Haneczkaaaa

napiszcie! Może Bóg tutaj jest

Gość gość
jakby t byl zapytalabym sie gno .. dlaczego mam tyle chorob! Dlaczego jako mala dziewczynka nie wykryto u mnie nideoczynnosci tarczycy, dlaczego moj pediatra widzac malego wieloryba nigdy mnie tam nie skierowal. Dlaczego zeby schudnac musialam poddac sie zmniejszeniu zoladka i terapii hormonalnej. Dlaczego moja skora po odchudzaniu nie wchlonela sie pomimo iz gubilam wolno kilogramy i chodzilam na fitness i silownie. Dlaczego musialam sie pozniej poddac plastyce piersi i plastyce brzucha. Dlaczego po operacji mialam komplikacje. DLACZEGO W DZISIEJSZYCH CZASACH WYGLAD MA tak WIELKIE ZNACZENIE ? Dlaczego przez moje blizny i choroby mam tyle kompleksow ;/ DLACZEGO OSTATNIO WYKRYTO U MNIE ZESPOL JELITA DRAZLIWEGO i ciagle mam wzdecia i biegunki ;/ Szczerze odechciewa mi sie zyc ;/

Gość sterydziasz
ja bym Go bardzo prosił by moje kolano wyzdrowiało

Gość Haneczkaaaa
najdziwniejszym słowem na świecie jest słowo "dlaczego" . Występuje w każdym języku obcym i można je zadać do każdego pytania.

Gość Haneczkaaaa
możliwe że chorowałaś na tarczyce dlatego że przedawkowałaś płyn lugola składjący się z alkoholu i jodu lub w twojej miejscowośći było zbyt duże lub zbyt małe stężenie jodu

Gość gość
hehe nie przedawkowalam bo urodzilam sie kilka lat po tragedii w Czernobylu. poza tym jaki to ma zwiazek z moimi pytaniami ? sugerujesz ze BOG nie winny tylko to moja wina ?

Gość Kinky karl gustaw
Żeby opisał dzień Boga, co robi "od kuchni" i potem puścić taki reportaż na polsacie lub tvn i potem na jutuba :)

Gość gość
..ze bardzo sie boje przyszlosci:;(

Gość Haneczkaaaa
..ze bardzo sie boje przyszlosci:;( Nie bój się przyszłości będzie dobrze, zaufaj mi

Gość Haneczkaaaa
gość 17:50 Masz kredyty ?

Gość kaktusik niebieski
Podziękował bym mu za to co mogłem zrobić dla innych. Przeprosił za swoje zachowanie i szkodę jaką wyrządzałem. Przeprosił za swój wstyd. Błagał o litość i przebaczenie. Poprosił by piszący tu ludzie nie zaznawali głodu a jeżeli mają zaznawać , aby znaleźli się tacy którzy im pomogą. Poprosi bym jeszce o to by pokierował moim życiem tak bym nie popadał w pułapkę grzechu i bym się spełnił zawodow. Poprosił o silniejszą wolę. Prosił bym Boga o wiele a dziękował i przepraszał za jeszcze więcej. Kocham Cię Boże - Jezu - tajemniczy Duchu Święty :*

Gość Haneczkaaaa
Do : Kaktusik Niebieski " Poprosił by piszący tu ludzie nie zaznawali głodu a jeżeli mają zaznawać , aby znaleźli się tacy którzy im pomogą. " Poprośmy Boga o to by zlikwidował podatek wat który wszyscy płacimy od każdego produktu spożywczego który kupujememy! W ten sposób zmniejszy się liczba osób głodujących w Polsce Dziś BN może Bóg wysłucha naszych próśb , i wstawi się za Nami

Gość gość
a wystarczy odsłuchac konferencje ewy dambrowskiej by puznij nie chorowac

Gość gość
gdyby był to bym zapytała dlaczego stworzył tak niedoj***** świat? a jak by był facetem (nie daj boże) to przywaliłabym mu w twarz

Gość gość
ja bym poprosila o duzo milosci...i zebym nigdy juz nie poczula pustki i samotnosci